Η ενημέρωση της ΑΕ Αγίου Δημητρίου αναφέρει τα εξής:
Η ΑΕ Αγίου Δημητρίου γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή αγωνιστική σεζόν, χάνοντας με 1-0 στο Μεσολόγγι από τον Αστέρα Μεσολογγίου που έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα.
Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο βοηθητικό του Μεσολογγίου, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά και κατάφεραν να σημειώσουν γκολ, με τον Ντελή στο 21ο λεπτό.
Η ΑΕ Αγίου Δημητρίου προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, ισορρόπησε το ματς, πιέζοντας τον αντίπαλο, έχοντας καλές στιγμές, χωρίς όμως αποτελεσματικότητα. Το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε, με τους γηπεδούχους να έχουν τις στιγμές τους να διευρύνουν το σκορ στα τελευταία λεπτά, με την Ένωση να έχει βγει μπροστά για την ισοφάριση, αφήνοντας κενούς χώρους πίσω.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Αστέρα Μεσολογγίου για τη φιλοξενία, τους ευχόμαστε καλή σεζόν και επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων.
Η Ένωση επικεντρώνεται στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΟ Ρηγανά στο ΔΑΚ Αγρινίου στο πρώτο εντός έδρας ματς για το φετινό πρωτάθλημα.
Διαιτητές: Σαφαρίκας, Κοκμοτός, Πατρόπουλος.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Αστέρας Μεσολογγίου (Ιωάννης Ντζιβανάκης):
Κόκωρης, Κοσμάς, Μπαρμπαρούσης, Νασόπουλος, Σιαμήτρος, Ρουπάκης, Ξάνθης, Μπελλάλης (53′ Αγγελάκης), Καπάι (66′ Παπασπύρος), Τριώτης, Ντελής (78′ Ρόμπολας).
Ένωση Αγίου Δημητρίου (Βασίλης Παπαθανασίου):
Κούσουλας, Μπίστας, Κάππας, Ε. Κοκώνης, Ρόκκος (84′ Πριόβολος), Αλπέντζος, Κρανιάς (46′ Σπυριλιώτης), Hysenaj (61′ Λιάρος), Σπ. Κοκώνης, Καμμένος (61′ Βασιλάρης), Σώζος (61′ Κοκώνης Μ.).