Ο Ναυπακτιακός ήθελε τη νίκη για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας , ο ΑΟ Ζευγαρακίου αγωνίσθηκε με στόχο το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, κανείς εκ των δύο όμως δεν πανηγύρισε τελικά αφού μοιράστηκαν τα πάντα με το 1-1, με τις δύο ομάδες πάντως να έχουν ευκαιρίες για τη νίκη και μεγαλύτερη ήταν το χαμένο πέναλτι του Πελεκάνου δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα!!

Ο Ναυπακτιακός μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και είχε την τύχη να προηγηθεί στην πρώτη του αξιόλογη φάση στο 22΄με τον Πιστιόλη.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν από το τέρμα που δέχθηκαν παίρνοντας σταδιακά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας κυρίως με αντεπιθέσεις. Στο 60΄ ο ΑΟ Ζευγαρακίου ισοφάρισε με κοντινό πλασέ  του  Παπαδόπουλου, μετά από σέντρα του Παντή, και λίγο πριν το τέλος (80΄) θα μπορούσε να πάρει ακόμη και την νίκη, αν ο Πελεκάνος ευστοχούσε από τα 11 βήματα, αλλά ο Δούρος έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία απομακρύνοντας την μπάλα.

Μεγάλη επιτυχία ο βαθμός της ισοπαλίας για την νεοφώτιστη ομάδα του Ζευγαρακίου, γκέλα για τους γηπεδούχους που έρχονταν από την μεγάλη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Παναγρινιακό.

Διαιτητής : Ματσούκας

Βοηθοί : Λιόνας, Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ναυπακτιακός Αστέρας : (Βασίλης Ξανθόπουλος):

Δούρος, Κωνσταντακόπουλος (85’Σταυρόπουλος), Καραγιάννης, Παλιάτσας Ι., Φωτεινόπουλος, Παλιάτσας  Αθ.,Πιστιόλης, Ζωιτάκης (70’Πελέκης), Γαβρίνας, Φράγκος, Γκόγκα.

Α.Ο. Ζευγαρακίου: (Σπύρος Μπούρδος) :

Ρόκκος, Κουλουκούρας , Καλιακμάνης (40’ Ζαλοκώστας), Χαραλάμπους, Προβίδας, Παντής, Μπανάκας, Καμζέλας, Παπαδόπουλος, Πελεκάνος, Κούστας.