Πετυχαίνοντας τρία γκολ στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης ο Κεραυνός Γαβαλούς νίκησε με 3-0 τον Αμβρακικό Λουτρού,  σε ματς που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου,  για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας ΕΠΣΑ στο γήπεδο της Γαβαλούς.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης.

Με γκολ από τα …αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση. Μόλις στο 2΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουχάνη ο Δημ. Θεοδωρόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.  Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου ο Κεραυνός διπλασίασε τα τέρματά του με σκόρερ τον Μουχάνη, μετά από μπαλιά του Μπαλάφα.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε  και πάλι ο Δ. Θεοδωρόπουλος μετά από «ασιστ»  του Μπαλάφα στο 25΄. . Κάπου εκεί τελείωσε και η αναμέτρηση , με τους γηπεδούχους να κάνουν συντήρηση δυνάμεων για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν την εστία του Κατερινόπουλου.

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Ξύστρας, Κακατσίδης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κεραυνός Γαβαλούς (Γιάννης Λιάκας)

Κατερινόπουλος, Μπαλάφας, Μουρτζιάπης (67΄Κουτσοθανάσης), Κωνσταντίνου, Κουρσάρης, Τραγουλιάς, Κοκώνης (53΄Μπουσδούνης), Κουζέλης, Θεοδωρόπουλος Δ., Μουχάνης, Λυμπέρης (46΄Ζαπαντιώτης)

Αμβρακικός Λουτρού ( Κώστα Βαγενάς)

Μαραγκός, Μίγδος, Θώμος, Φωνιάς (51΄Ζίγκας), Νταλαπέρας, Παραδείσης, Πατσιαλός, Κοντός, Τάτσης, Γιώτης, Ράπτης.

Στο γήπεδο βρέθηκε ο Σωτήρης Μερατζής . Δείτε φωτογραφίες: