ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

agrinio24.gr

Τον πρώτο της βαθμό μετά απο έξι αγωνιστικές απέσπασε η ΑΕ Μεσολογγίου το μεσσημέρι του Σαββάτου (ο αγώνας διεξήχθη στις 14:00 για να προλάβουν την πτήση για Ρόδο οι φιλοξενούμενοι) στο γήπεδο του Αιτωλικού, με αντίπαλο την ΑΕΡ Αφάντου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τους Μεσολογγίτες να αντέχουν στην πίεση στο πρώτο ημίχρονο και να παίρνουν κεφάλι στο σκόρ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η συνέχεια ανήκει στους φιλοξενούμενους που με πίεση διαρκείας, έφεραν το μάτς στα ίσια στο 70ο λεπτό και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο 80′ όταν ο NSIAH με εκτέλεση πέναλτι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Κυριότερες φάσεις και γκόλ.

25′ Σέντρα απο αριστερά του Σταμούλη και ο Λαθούρης με πλασέ μέσα σπο την περιοχή στέλνει την μπάλα άουτ.
32′ Η μπάλα μετά απο κόντρες φτάνει στον Χατζησάββα που κάνει το σούτ μέσα απο την περιοχή και μπλοκάρει ο Δουλιώτης.
46′ Γκόλ 1-0: Ο Αυτζής με εκτέλεση φάουλ λίγο πίσω απο το κέντρο στέλνει την μπάλα στην περιοχή, ασυνενοησία των αμυντικων που αδυνατούν να απομακρύνουν και ο Σάκης Κράνης με πλασε στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
51′ Αντεπίθεση απο δεξιά με τον Λαθούρη που κάνει το διαγώνιο σούτ και η μπάλα περνάει παράλληλα με την εστία και καταλήγει άουτ.
53′ Σέντρα απο αριστερά του Γκέτσου ο Χατζησάββας πιάνει την κεφαλιά και μπλοκάρει ο Δουλιώτης.
70′ Γκόλ 1-1: Σέντρα απο δεξιά του Γκέτσου η μπάλα κοπντράρει σε πόδια και ο NSIAH με προβολή την στέλνει στα δίχτυα.
74′ Σούτ μέσα σπο την περιοχή, αρχικά απο τον NSIAH κοντράρει σε σώματα και στην συνέχεια απο τον Κιοσέογλου καταφέρνει και μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Δουλιώτης.
80′ Ο Χαλαζιάς στην προσπάθειά του να κόψει την μπάλα ανατρέπει τον Κιοσέογλου και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο NSIAH και στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
82′ Σούτ του NSIAH απο καλή θέση η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Δουλιώτη.

Διαιτητής: Βλάχος (Γρεβενών) -Βοηθοί Ζιώγας (Πρεβεζας-Λευκάδας) και Αθανασίου (Άρτας)

Α.Ε. Μεσολογγίου (Βασίλης Παστρωμάς): Δουλιώτης, Μανέτας, Τριφιάτης (81′ Τασσός), Αυτζής, Κάκκος, Κακιώνης, Πλαστήρας (67′ Πασπαλιάρης), Χαλαζιάς, Κράνης, Μιχαλόπουλος, Βαρούχος(63′ Μούτσα)

ΑΕΡ Αφάντου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Καπούταγλης, Σταματούλας, Παναγιωτόπουλος, Λεσάι, Κιοσέογλου (86′ Κορλός), Κεσίδης, Φερεντίνος (Ζέελεφ), Λαθούρης(61′ Αποστολίδης), Χατζησάββας, VALDEMIR(53′ NSIAH), Γκέτσι.