Σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-1 πέτυχε ο Απόλλων Δοκιμίου επί του Άρη Λεπενούς και με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Πολύ καλό ματς έγινε το Σάββατο στο Δοκίμι.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και μόλις στο 3΄προηγήθηκαν με σκόρερ τον Σταμάτη με σουτ μέσα από την περιοχή. Δοκάρι με δυνατό σουτ του Γιαννόπουλου για τους γηπεδούχους, και στην συνέχεια της φάσης ο Σταμάτης πέτυχε γκολ.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και ισοφάρισαν με όμορφη ατομική προσπάθεια του Χ. Κοσμά στο 22΄.

Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Βασιλάρης στο 30΄(δεύτερη κίτρινη), άλλαξε της αριθμητικές ισορροπίες της αναμέτρησης με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να το εκμεταλλευτούν πετυχαίνοντας δυο ακόμη γκολ, με τον Κοντοπάνο στο 64΄και τον Μακρή στο 86΄διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Υπήρχαν ευκαιρίες από τους επιθετικούς του Άρη Λεπενούς για γκολ αλλά, ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Μπάκας, Ζαχαράτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος)

Κούντρας, Γιαννόπουλος, Αυφαντόπουλος, Μακρής, Καπνιάρης, Δαλαγιώργος (56΄Κορομηλάς Φ.), Νούλας, Σταμάτης (65΄Κοτρότσος), Ζαρκαδούλας (46΄Μυλωνάς), Μπαρμπαγιάννης, Κοντοπάνος (81΄Δάρλας)

Άρης Λεπενούς ( Τάσος Σπαής,  Μόρις Τσίβιτς)

Γεωργίου, Κατσιγιάννης (69΄Θώδης), Βασιλάρης, Τζαμαλής Π., Βαμβακάς, Μακρυπίδης (88΄ Κοσμάς Π.), Παγώνης, Τζαμαλής Ε., Γκόγκα, Κοσμάς Χ., Τσιούνης