Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Απόλλωνας Δοκιμίου πέτυχε τέσσερα γκολ και πήρε το τρίποντο (1-4) με αντίπαλο τον Αμβρακικό Λουτρού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το ξεκίνημα της αναμέτρησης (5΄) με σκόρερ τον Νταλαπέρα. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση (12΄χαμένο πέναλτι από τον Κοντοπάνο).

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μακρής ισοφάρισε για τον Απόλλωνα. Στην επανάληψη ο Μπαρμπαγιάννης (53΄) έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (1-2), και στο 66΄ πάλι ο Μακρής πέτυχε το τρίτο γκολ του Απόλλωνα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83΄ο Σταμάτης (1-4)

Μετά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής ο Απόλλωνας Δοκιμίου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς (3 νίκες σε ισάριθμα ματς).

 

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Μπάκας, Ροκοπάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αμβρακικός Λουτρού (Κώστας Βαγενάς)

Μαραγκός (81΄Σίσκας), Μίγδος, Θωμος, Ρούσσης, Νταλαπέρας, Παραδείσης, Τάτσης (46΄Σακκάς), Κοντός (81΄Πατσιαλός), Τρομπούκης, Γιώτης, Ράπτης(64΄Σιαπλαούρας)

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος)

Κούντρας, Γιαννόπουλος, Αυφαντόπουλος, Μυλωνάς, Καπνιάρης, Νούλας (72΄Δαλαγιώργος), Μακρής (80΄Σταμάτης), Κορομηλάς Φ. (80΄Ζαρκαδούλας), Κοτρότσος (86΄Τσιλιμπόρας), Μπαρμπαγιάννης, Κοντοπάνος (86΄Βάσσης)