Σε προσωπικό σόου μετέτρεψε ο Παναγιώτης Τσιούνης την αναμέτρηση του Άρη Λεπενούς με τον Τρίκαρδο Κατοχής. Ο έμπειρος επιθετικός του Άρη  πέτυχε χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του στην εκτός έδρας νίκη επί του Τρίκαρδου με 4-0 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΑ. Ένα ακόμη γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Παγώνης.

Εντυπωσιακός ο Άρης Λεπενούς ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και στο 6΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Τσιούνης ανοίγει το σκορ. Ο Τσιούνης με κοντινό σουτ στο 22΄διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, και τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Χ. Κοσμά ο Παγώνης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (0-3 σκορ πρώτου ημιχρόνου), και κάπου εκεί τελειώνει το ματς.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 57΄ ο Τσιούνης μετά από ατομική προσπάθεια, περνώντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Κοσυφαρίνη, Κακατσίδης

Οι συνθέσει των δυο ομάδων

Τρίκαρδος Κατοχής (Γιώργος Ζήκος)

Γκασούκας, Καλέντζος, Μεταξούλης, Γατσώρης Γ., Κούσουλας (78΄Γκιέτα), Γατσώρης Λ. (46΄Ντόμης, 79΄Μαζαράκης), Κονταρής (64΄Ντοριζάς), Μαχαλιώτης (46΄Ράπτης), Σεραφίγγος, Αθανασόπουλος, Κοντοπάνος

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής, Μόρις Τσίβιτς)

Γεωργίου (86΄Παπαευθυμίου), Μουρτζιάπης Π., (66΄Μουρτζιάπης Ι), Κατσιγιάννης, Τζαμαλής Π., Βαμβακάς Χ., Θώδης, Παγώνης (86΄Κανιώτης), Τζαμαλής Ε., Γκόγκα (59΄Πιστιόλης), Κοσμάς Χ.,  Τσιούνης(86΄Κοσμάς Π.)