ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

kalyvia.gr

Ισόπαλο 2-2 αναδείχθηκε το σημερινό παιχνίδι Αστέρα Αγρινίου – ΠΑΟ Καλυβίων στην πρεμιέρα του πρωτάθληματος του 1ου ομίλου της Β΄Κατηγορίας ΕΠΣΑ, ένα παιχνίδι που είχε αρκετό ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη του.

Ο φιλοξενούμενος ΠΑΟ Καλυβίων μπήκε πιο αποφασιστικά στον αγώνα και οι παίκτες του κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους με δυο γκολ που πέτυχαν στα πρώτα λεπτά οι Ζιώγας και Χετάι, όμως οι Αγρινιώτες αρχικά με τον Βαρέττα και κατόπιν στο 45΄ του α΄μέρους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Θεοδωρόπουλου ισοφάρισαν σε 2-2.

Οι Καλυβιώτες στο β΄ ημίχρονο είχαν ένα δοκάρι με τον Καραλή καθώς και τρεις κλασσικές ευκαιρίες που δεν αξιοποιήθηκαν, με τους Καραλή, Τασούλη και Κονδύλη, ευκαιρίες που θα τους επέτρεπαν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.

Φάσεις και γκολ:

6΄ΓΚΟΛ: Από τη μεσαία γραμμή ο Μιγδάκης με ωραία μπαλιά τροφοδότησε τον Ζιώγα, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Ταμανίδη, περνώντας τη μπάλα πάνω από το σώμα του, η οποία στη συνέχεια κατέληξε στην ανυπεράσπιστη εστία.

13΄ΓΚΟΛ: Σέντρα από δεξιά της επίθεσης από τον Ζιώγα, βρήκε μέσα στην περιοχή τον Σ. Χετάι, ο οποίος με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην πάνω δεξιά γωνία της εστίας του Ταμανίδη.

20΄ Ο Μιγδάκης τροφοδότησε τον Χετάι, ο οποίος με ωραία ενέργεια προσπάθησε να πλασσάρει όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από την κάθετη δοκό.

22΄ Εκτέλεση φάουλ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή από τον Θεοδωρόπουλο, πήρε την κεφαλιά ο Παχής, με τη μπάλα να περνά έξω.

27΄ Καλό σουτ λίγο έξω από την περιοχή από τον Κουσκουνέλο, μπλόκαρε ο Ζώης.

29΄ Απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Θεοδωρόπουλο, έδιωξε σε κόρνερ ο Ζώης.

36΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή ενέργεια του Παχή, τροφοδότησε τον Βαρέττα, ο οποίος με προσποίηση κατάφερε να στείλει με όμορφο πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων, μειώνοντας σε 1-2.

40΄Πολύ καλό σουτ του Θεοδωρόπουλου, η μπάλα πέρασε έξω.

44΄ Ο Βαρέττας με ντρίπλες εντός περιοχής, προσπάθησε να αποφύγει τους αμυντικούς, όμως ανετράπη, με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών.

45+ Ο Θεοδωρόπουλος, εκτέλεσε επιτυχώς το πέναλτι, στέλνωντας τη μπάλα στην αντίθετη γωνία του τερματοφύλακα Ζώη, κάνοντας το 2-2 για τους γηπεδούχους.

50΄ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυντικοί του Αστέρα δεν απομάκρυναν σωστά, ο Μιγδάκης τροφοδότησε έξυπνα τον Χετάι, ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω.

57΄ Ο Παχής από αριστερά, εκτέλεσε φάουλ, για να μπλοκάρει στη συνέχεια σταθερά ο Ζώης.

60΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους που πέρασαν στην αντεπίθεση με τον Καραλή, ο οποίος πλάσαρε θαυμάσια, όμως η μπάλα κτύπησε στη δεξιά κάθετη δοκό και στην επαναφορά της ο ίδιος παίκτης τροφοδότησε τον Ζιώγα, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Ταμανίδης.

64΄ Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, πήρε την κοντινή κεφαλιά ο Πατσέας, όμως την τελευταία στιγμή έδιωξε από το γάμα της εστίας του ο Ζώης.

66΄ Νέα επιθετική προσπάθεια των Καλυβιωτών με τον Ζιώγα που τροφοδότησε τον Χετάι που πλάσαρε αμέσως, όμως ο τερματοφύλακας Ταμανίδης κατάφερε να αποκρούσει.

67΄ Πολύ καλή ενέργεια του Βαρέττα μέσα στην περιοχή, η πλάγια σέντρα – σουτ πέρασε παράλληλα προς την εστία για να απομακρύνουν στην συνέχεια τη μπάλα οι αμυντικοί.

86΄Ο Τασούλης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά της επίθεσης, ο επερχόμενος Κονδύλης πολύ κοντά στην εστία, δεν είχε όμως καλή τοποθέτηση, με την κεφαλιά τελικά να περνά ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

89΄ Η πιο σημαντική φάση ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με τον Τασούλη, να αποφεύγει με προσποίηση τους αμυντικούς και να βρίσκεται τετ α τετ με τον Ταμανίδη, όμως το σουτ πλασέ αποκρούστηκε και έτσι αποσοβήθηκε το γκολ που θα έδινε μάλλον τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο Καραπαππά με διαιτητές τους κ.κ. Βλαχοδήμο, Ξύστρα και Πανάκια.

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Μ. Ταμανίδης, Κ. Παπαιωάννου, Κ. Πιτλίγκερ (75΄Π. Μπάκας), Φ. Σταματελόπουλος, Ε. Κουτρουμάνος (52΄Χ. Μπούκαρης), Δ. Κυτούγιας, Α. Βαρέττας, Γ. Κουσκουνέλος (75΄ Ν. Τσέλας), Γ. Πατσέας, Ε. Παχής, Γ. Θεοδωρόπουλος (55΄Ν. Καλοκαίρης).

ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Κ. Αλεξόπουλος, Γ. Σαγάνας, Ε. Καρασάββας, Αν. Πολίτης, Ι. Ζώγας (72΄ Χ. Κονδύλης), Χ. Ζαχαράτος, Ν. Μιγδάκης (60΄ Γ. Λαθύρης), Γ. Καραλής (72΄ Β. Αλεξάκης), Γ. Αναστασίου (46΄ Σ. Τασούλης), Σ. Χετάϊ.