Με γκολ του Παντελή Αθανασίου λιγο πριν από το τέλος, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κέρδισε με 3-2 την Α.Ε. Μεσολογγίου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια στη Γ’ Εθνική

Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη με σκορ 3-2 πέτυχε ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κόντρα στην Α.Ε. Μεσολογγίου, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι «ερυθροκίτρινοι» λυτρώθηκαν με τον Παντελή Αθανασίου και πανηγύρισαν το πρώτο τους φετινό «τρίποντο» στο «Οικονομίδειο». Οι «ερυθροκίτρινοι» κέρδισαν την αδύναμη ομάδα του Μεσολογγίου, παίρνοντας μία βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια.

Μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά ο Τζουανάκης άνοιξε το σκορ για τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ωστόσο στο 9ο λεπτό ο Κράνης με σέντρα- σουτ (αιφνιδιάστηκε ο Τσιγάρος) έφερε το ματς στα ίσα για τους φιλοξενούμενους. Οι Ροδίτες και πάλι με τον Τζουανάκη σκόραραν στο 40ο λεπτό, κάνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 56’, η Α.Ε. Μεσολογγίου με πλασέ του Πλαστήρα ισοφάρισε ξανά (2-2).

Το γκολ της νίκης για τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος πέτυχε ο Παντελής Αθανασίου, ο οποίος έκανε το 3-2 λίγα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, χαρίζοντας το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Πηγή: 12sports