ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

kalyvia.gr

Στο γήπεδο της Κανδήλας, αγωνίστηκε σήμερα ο ΠΑΟ Καλυβίων με αντίπαλο την Α.Ε. Αλυζίας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β΄ΕΠΣΑ, όπου  διεξήχθη ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τους Καλυβιώτες να κερδίζουν δίκαια, με σκορ 2-3.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΟ Καλυβίων, αν και βρέθηκαν να χάνουν από το 2ο λεπτό, εντούτοις αντέδρασαν γρήγορα και όχι μόνο ισοφάρισαν λίγα λεπτά αργότερα, αλλά πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάτι καλύτερο.

Ένα πολύ καλό σουτ του Ζώγα στο 15΄ έξω από την περιοχή, πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Σακουφάκη.

Επίσης, ο Θ. Κόκκαλης στο 30΄μέσα από την περιοχή εξαπέλυσε σουτ με τη μπάλα να κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.

Ο Σ. Τασούλης βρέθηκε στο 38΄σε πλεονεκτική θέση  τετ α τετ όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει τον τερματοφύλακα, χάνοντας μια καλή ευκαιρία.

Στο β΄ ημίχρονο με επιθετικές προσπάθειες και σουτ από τους Ζαχαράτο και Τασούλη, οι Καλυβιώτες θέλησαν να πετύχουν κάποιο γκολ κάτι που όμως συνέβη λίγο πιο μετά. Άξιο αναφοράς και ένα σουτ του νεαρού Σ. Ζαπαντιώτη στο 82΄με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες της ΑΕ Αλυζίας δεν είχαν πολλές ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος αν και προσπάθησαν να ισορροπήσουν αγωνιστικά το παιχνίδι, δεν τα κατάφεραν, με την ήττα να έρχεται μάλλον φυσιολογικά.

Τα γκολ

2΄ΓΚΟΛ: Οι παίκτες της Αλυζίας εκτέλεσαν πλάγιο άουτ και η συνεργασία μεταξύ τους είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει μέσα στην περιοχή, στον προωθημένο Π. Κεραμίδα, ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. (1-0)

14΄ΓΚΟΛ: Εκτέλεση κόρνερ με τον Σ. Τασούλη για τους φιλοξενούμενους, στο πρώτο δοκάρι βρέθηκε ο Χ. Ζαχαράτος και με ωραία κεφαλιά πέτυχε την ισοφάριση για την ομάδα του. (1-1)

70΄ΓΚΟΛ: Ο Σ. Χετάϊ ανατρέπετε μέσα στην περιοχή και κερδίζει πέναλτι, το οποίο στη συνέχεια εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 μέτρα ο  Σ. Τασούλης κάνοντας το 1-2.

86΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή επιθετική συνεργασία των Σ. Τασούλη – Ι. Ζώγα, ο τελευταίος τροφοδότησε τον Ν. Μιγδάκη, που βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, αλλά κατάφερε με όμορφη ενέργεια να περάσει από πάνω τη μπάλα και να πετύχει το τρίτο γκολ για τους Καλυβιώτες. (1-3)

92΄ΓΚΟΛ: Μετά από κάθετη σέντρα μέσα στην περιοχή ο Β. Γεωργαλής εκμεταλλευτηκε την ευκαιρία και από πολύ κοντά πλάσαρε τον τερματοφύλακα Ζώη και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, μειώνοντας σε 2-3 για τους γηπεδούχους.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Ζυγάς, Κεφαλής και Κατσαούνης.

ΑΕ Αλυζίας (Σπύρος Καϋμενάκης)

Β. Σακουφάκης, Σ. Κατσαούνης (87΄Φ. Πουρνάρας), Θ. Φραγκογιάννης (46΄ Κ. Καϋμενάκης)  Ι. Παπανικόλας, Β. Λυγκώνης, Β. Δρακάς (46′ Β. Γεωργαλής) Π. Γιαννειός (71΄ Δ. Οικονόμου), Β. Ζάππος, Κ. Ταμπάκης, Λ. Γεωργαλής, Π. Κεραμίδας.

ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Κ. Αλεξόπουλος, Σ. Χετάϊ (79΄ Σ. Ζαπαντιώτης) Αν. Πολίτης, Γ. Σαγάνας, Χ. Ζαχαράτος, Θ. Κόκκαλης (54΄Ν. Μιγδάκης) Επ. Καρασάββας, Σ. Τασούλης, Γ. Καραλής (85΄Χ. Πατσαούρας) Ι. Ζώγας.