Ρεπορτάζ : Αμφιλοχία Ηλίας Νακόπουλος

Σε ένα ματς με αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος , με  πλούσιο θέαμα και στις δύο εστίες,  ανατροπή στο σκορ,  χαμένο πέναλτι,  δοκάρια ένας ψυχομένος Νέος Αμφίλοχος λύγισε με 4-3 την πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος Μεδεών Κατούνας και έφτασε δίκαια στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Το σκορ άνοιξε 1-0 στο 20′ ο Ρουσσαρόλλο Ι για τον Νέο Αμφίλοχο με κοντινό πλασέ.
Στην συνέχεια η Μεδεών Κατούνας αντέδρασε στο 26′ φτάνοντας στην ισοφάριση 1-1 με κοντινό πλασέ του Καρφίτσα και στο 31′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα  στο σκορ 1-2 με σουτ του Γουρούνα.
Στο Β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 55 ‘2-2 , με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μάνθου , και στο 61’ο Τάτσης έδωσε και πάλι την πρωτοπορία στο Νέο Αμφίλοχο με δυνατό σουτ 3-2 .
Στο 67′ η Μεδεων έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα 3-3 με τον Τζαβίδη στο 76′ με ψιλοκρεμστό πλασέ.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία του αγώνα στο 78′ όταν σε εκτέλεση πέναλτι του Κουτσογιάννου ο τερματοφύλακας Κατσίκης έδιωξε με τα πόδια.
Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 86′ με δυνατό σουτ το Σπανού
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Νέος Αμφίλοχος (Γ.Ταράσης):
 Κατσίκης  Φακίτσας Χ (75΄Ζιώγας) Αγρογιάννης Χ Αγρογιάννης Τάτσης  Παπαγεωργίου  ΡουσσαρόλλοΙ (88΄Χούτας), Ρουσαρόλλο Α,  Θεοδωράκης , Μάνθος, Καραγκούνης (75΄Σπανός Ι)
Μεδεών Κατούνας (Γ.Νταλακος)
  Κάτρης, Μπερίκος Ν. (85΄Κελεπούρης Δ.) , Μενελάου ,Κελεπούρης Ι., Παπαβασιλείου ,  Κουτσογιάννος,  Γουρούνας (76΄Καραμπέκιος),  Μπάκας (65΄Καραμάνης) , Καφρίτσας , Τραυλοστάθης,   Τζαβίδης