Αναλυτικά η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, με βροχή που κάποιες στιγμές γινόταν δυνατή, σε έναν κακό αγωνιστικό τερέν, λασπωμένος και βαρύς, ο Αστέρας Μεσολογγίου επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Αμβρακικού Λουτρού με 0-4 , στο γήπεδο του Λουτρού. Ο αγώνας έγινε για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, το μεσημέρι, παρουσία λίγων φιλάθλων, προφανώς λόγω καιρού.

Πραγματικά χόρευαν οι παίκτες του Αστέρα Μεσολογγίου στον αγωνιστικό χώρο, παρόλο που δεν ενδείκνυνται για ποδόσφαιρο, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και επέβαλαν την κυριαρχία τους πετυχαίνοντας γρήγορα δύο γκολ, ενώ ενδιάμεσα έχασε και πέναλτι. Δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη νεανική ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού, πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με συνοχή σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και δίκαια έφτασαν στο τελικό αποτέλεσμα, επιστρέφοντας στις νίκες και συνεχίζοντας τη πολύ καλή πορεία της ομάδας έως τώρα.

Στο Α’ ημίχρονο, η ομάδα μας προηγήθηκε γρήγορα στο σκορ, αμέσως μετά κέρδισε πέναλτι που αστόχησε ο Γερετσιάν και με τη συμπλήρωση του 25λέπτου πέτυχε και δεύτερο γκολ, εδραιώνοντας τη νίκη της. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν εμπόδισε τις προσπάθειες των παικτών μας, έπαιξαν ωραίο για τα δεδομένα ποδόσφαιρο και σε γενικές γραμμές δεν κινδύνεψε από τους γηπεδούχους σε κανένα σημείο του αγώνα.

7′ ΓΚΟΛ με το καλημέρα για τον Αστέρα Μεσολογγίου, 0-1 με σκόρερ τον Τριώτη. Σε προσπάθεια επίθεσής μας έξω από τη περιοχή του Αμβρακικού Λουτρού, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν σωστά τη μπάλα, η οποία έφτασε έξω από τη περιοχή και με ένα ξερό δυνατό σουτ του Τριώτη, έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Μαραγκού, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

12′ Πέναλτι για τον Αστέρα Μεσολογγίου, όταν ο Κ. Πανόπουλου από κάθετη πάσα του Ρουπάκη, βγήκε τετ-α-τετ με τον Μαραγκό, τον πέρασε, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να τον ανατρέπει καθαρά με συνέπεια ο διαιτητής Ασημάκης να καταλογίσει το πέναλτι. Την ευθύνη της εκτέλεσης του πέναλτι ανέλαβε ο Γερετσιάν αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

26′ ΓΚΟΛ και 0-2 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Καπάι. Νέα αδυναμία των αμυντικών των γηπεδούχων να απομακρύνουν τη μπάλα από τη περιοχή τους, σε σέντρα του Τριώτη, η μπάλα έμεινε μες στη περιοχή του Αμβρακικού και ο σκόρερ με δυνατό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαραγκού.

Στο Β’ ημίχρονο ο Αστέρας Μεσολογγίου δεν κατέβασε στροφές, κυνήγησα να σημειώσει κι άλλα γκολ, έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει αυτά και τελικά πέτυχε άλλα δύο γκολ σφραγίζοντας την ευρεία του νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η νεανική ομάδα του Λουτρού προσπάθησε να σταθεί όσο καλύτερά γινόταν στο βαρύ τερέν αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την ομάδα μας. Το μέλλον όμως των νεαρών της ποδοσφαιριστών τους ανήκει τα επόμενα χρόνια.

70′ ΓΚΟΛ με τον Κ. Πανόπουλο για τον Αστέρα Μεσολογγίου για το 0-3! Ο σκόρερ δέχθηκε πάσα του Μπελάλη μες τη περιοχή των γηπεδούχων, με προσποίηση απέφυγε τον αμυντικό του και πλάσαρε εύστοχα τον Μαραγκό που πραγματοποιούσε έξοδο.

85′ ΓΚΟΛ για το τελικό 0-4 με σκόρερ τον Σιαμήτρο Β. Η προσπάθεια ξεκίνησε από αριστερά, με τον Σέβα να περνάει τον αντίπαλο του από πλάγια και να βγάζει σέντρα-πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Σιαμλήτρος Β. , μόνος, πλάσαρε εύστοχα τον Σίσκα για το 0-4!

Τον αγώνα διεύθυναν οι κ.κ. Ασημάκης, Μπάκας και Διώτης.

Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση του Αμβρακικού Λουτρού για την άψογη φιλοξενία του.

Αστέρας Μεσολογγίου: Πανόπουλος Μ., Κοσμάς, Σιαμήτρος Γ., Νασόπουλος, Γερετσιάν, Ρουπάκης (60′ Μπελάλης), Ξάνθης (60′ Μπαρμπαρούσης), Καπάι (76′ Σέβα), Πανόπουλος Κ. (76′ Παπασπύρος), Τριώτης, Ντελής (46′ Σιαμήτρος Β.).

Στον πάγκο ήταν επίσης οι Κοκώρης, Γιαννόπουλος, Καπάιος και Μόγιας

Αμβρακικός Λουτρού: Μαραγκός (76′ Σίσκας), Φονιας (76′ Μίγδας), Θωμός, Ρούσσης, Αριστόπουλος (76′ Πατσιαλός), Νταλαπέρας, Σακκάς, Παραδείσης (72′ Τάτσης), Σιαπλαούρας, Γιώτης και Ράπτης

Στον πάγκο ήταν επίσης ο Τρομπούκης