Ρεπορτάζ : Άγγελος Πολύζος

agrinio24.gr

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο “Λεωνίδας Ζαχαράκης”, ο Απόλλων Δοκιμίου πήρε το ντέρμπι με τον Ναυπακτιακό Αστέρας με σκόρ 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που προγήθηκε, οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδοσφαιρο και είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν το τρίποντο, με τους γηπεδούχους πιο εύστοχους να είναι οι νικητές.

Το σκόρ άνοιξε στο 19ο λεπτό ο Μακρής για να ισοφαρίσουν στο 28′ οι φιλοξενούμενοι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάννη Καραγιάννη, που ήταν και σκόρ ημιχρόνου. Στο 60ο λεπτό μετά απο προσπάθεια και σούτ του Μακρή, η μπάλα κοντράρει στον Ι. Παλιάτσα και καταλήγει στα δίχτυα του Δούρου.

Μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις των προπονητών ο Βασίλης ξανθόπουλος δήλωσε πως θέτει την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης της ομάδας. 

Φάσεις και γκόλ:

2′ Αντεπίθεση με τον Πιστιόλη που κάνει το πλασέ και μπλοκάρει ο Κούντρας
7′ Κόρνερ του Παλιάτσα κεφαλλία του Πεκεζ αποκρούεται απο σώματα και στη συνέχεια πλασέ του Γαβρίνα περνάει παράλληλα απο την εστία.
17′ Πάσα του Καπνιάρη στον Μπαρμπαγιάννη που κάνει το σούτ και μπλοκάρει ο Δούρος
19′ Γκόλ 1-0: Γέμισμα απο δεξιά του Νούλα η μπάλα περνάει απο την περιοχή και καταλήγει στην απέναντι πλευρά, εκεί ο Αυφαντόπουλος κερδίζει και βγάζει νέα σέντρα με τον Μακρή να βρίσκει στην κίνηση το σούτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
28′ Γκόλ 1-1: Ο Νίκος Μυλωνάς στο ύψος της περιοχής στην προσπάθειά του να αποκρούσει πιάνει την κεφαλιά προς προς τα πίσω εκεί ο Γαβρίνας προλαβαίνει τον Κούντρα και τσιμπάει την μπάλα με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να τον ανατρέπει, και τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Γιάννης Καραγιάννης, ο Κούντρας αποκρούει στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια καταλήγει στα δίχτυα του.
37′ Καλό σούτ του Παλιάτσα φεύγει άουτ
41′ Σουτ του Καπνιάρη μέσα απο την ηεριοχή η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ
44′ Σέντρα απο αριστερά του Α. Καραγιάννη ο Πέλεζ πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ
47′ Μετά απο λάθος του Καπνιάρη η μπάλα φτάνει στον Πιστιόλη που κάνει το σούτ με τον Κούντρα να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα στέλνοντάς τη στην ρίζα του δεξιού δοκαριού και κόρνερ.
49΄Σούτ του Νούλα μέσα απο την περιοχή η μπάλα κοντράρει στο σώμα του Πέκεζ και παίρνει ύψος δίνοντας τη δυνατότητα στον Δούρο να την μπλοκάρει.
51′ Σούτ του Γιάννη Καραγιάννη μέσα απο την περιοχή φεύγει άουτ
58′ Σούτ του Καπνιάρη μέσα απο την περιοχή κοντράρει σε σώματα και περνάει πλάγια.
60′ Γκόλ 2-1: Ο Μακρής υπο πίεση απο το ύψος της μικρής περιοχής κάνει το σούτ, η μπάλα κοντράρει στο σώμα του Ι. Παλιάτσα αλλάζοντας πορεία και καταλήγει στα δίχτυα του Δούρου.
66′ Σούτ του Γαβρίνα απο δεξιά περνάει παράλληλα απο την εστία.
75′ Δυνατό σούτ του Νούλα φεύγει άουτ
80′ Σέντρα απο αριστερά του Α. Καραγιάννη ο Πέκεζ πιάνει την κεφαλιά άουτ

Διαιτητής: Βλάχος – Βοηθοί: Κόκμοτος , Λύσσαρης

Συνθέσεις:

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος): Κούντρας, Μακρής, Αυφαντόπουλος, Καπνιάρης, Μυλωνάς, Δαλαγιώργος, Νούλας (90+ Παπαγεωργίου), Κορομηλάς (85′ Δάρλας), Ζαρκαδούλας, Μπαρμπαγιάννης (72′ Κοτρότσος), Κοντοπανος.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δούρος Ι. Παλιάτσας, Α. Καραγιάννης, Πέκεζ, Φωτεινόπουλος, Α. Παλιάτσας, Πιστιόλης, Κωνσταντακόπουλος (78′ Βρουσάι), Γαβρίνας, Ι. Καραγιάννης, Γιάτσε.

Περισσότερες φωτογραφίες στο https://agrinio24.gr/