Η U19 του ΠΑΟΚ συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα, καθώς νίκησε τον Παναιτωλικό και έτσι ανέβηκε στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε στο τέλος να νικήσει τον Παναιτωλικό με 3-1 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League U19 στο αθλητικό κέντρο ”Λώλας”. 

Ο ”δικέφαλος του Βορρά” έδειχνε από την αρχή της αναμέτρησης ότι ήθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς και έτσι δεν άργησε πολύ να έρθει, έτσι στο 45′ ο Καλογήρος εκτελεί το φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στον Φίλων για να πετύχει το δικό του τέρμα με κεφαλιά ανοίγοντας το σκορ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 45’ οι γηπεδούχοι  αυξάνουν την διαφορά τους με το γκολ του Καλαιτσίδη, ο οποίος επιχείρησε ένα ωραίο πλασέ αφού πρώτα περίμενε το ”σερβίρισμα” του Γκιτέρσου. Στο 64′ οι Θεσσαλονικείς έκαναν το 3-0 με τον Γκιτέρσο αυτή την φορά να σημειώνει το όνομα του στην λίστα των σκόρερ με ένα απίστευτο σουτ.

Σημειώνεται ότι στο 62′, πριν το γκολ του Γκιτέρσου, υπήρχαν έντονες αντιδράσεις των “καναρινιών” για ακυρωθέν γκολ του Μορφάκη όταν ο Κοντούρης σούταρε, ο Νικολακούλης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα και ο Μορφάκης σκόραρε, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Στην συνέχεια η ομάδα του Αγρινίου προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι, ώστε να διεκδικήσει το κάτι καλύτερο αλλά άργησε να απαντήσει καθώς στο 89′ μείωσε, όταν από σέντρα του Εσκετζή και όμορφο γυριστό του Κακιώνη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΠΑΟΚΝικολακούλης, Φίλων (72′ Πανικίδης), Πολυκράτης (72′ Δεληγιάννης), Καστίδης, Πασαχίδης, Αλμασίδης (82′ Σαπάνης), Τσομπάνης, Καλαϊτσίδης (65′ Παπαγεωργίου), Γκιτέρσος, Καλόγηρος, Μπάμπουρας (65′ Βρύζας)

Παναιτωλικός: Λέσι, Γαλιάτσος (73′ Τρομπούκης), Σκούρτης (85′ Καψής), Μάνος, Μόκκας, Κοντούρης, Σκένδρος (80′ Θεογιάννης), Κεχαγιάς (73′ Κακιώνης), Γιωτόπουλος (85′ Εσκετζής), Μορφάκης, Καβαλλάρης.