Ο Αστέρας Καμαρούλας βρέθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο της Β΄κατηγορίας, μετά την εκτός έδρας νίκη με 5-1 επί της Αναγέννηση Στάνου. Έχει το απόλυτο (4 νίκες σε 4 αγώνες) και ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια.

Η ομάδα του Παναγιώτη Βραχωρίτη εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία του Ιδομενέα Εμπεσού ,  και από την Κυριακή το απόγευμα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Στον αγωνιστικό χώρο ο Αστέρας ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση πετυχαίνοντας δυο γρήγορα γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο. Ο Σαμψώνας στο 15΄και ο Σαλαγιάννης στο 20΄ δίνουν προβάδισμα δυο γκολ στους φιλοξενούμενους. Ο Σαλαγιάννης πέτυχε ένα ακόμη γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο 43΄ και κάπου …εκεί τέλειωσε η αναμέτρηση.

Στην επανάληψη ο Γαλαζούλας στο 60΄και ο Η. Κοκώνης στο 75΄πέτυχαν άλλα δυο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Η Αναγέννηση Στάνου μείωσε το σκορ στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Γιαννη.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Ξύστρας, Μπελέσης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Στάνου (Ηρακλής Στασινός)

Λέκκας (72΄Κατσίκης), Σουροβέλης (72΄Ταλιούρας), Σκυλογιάννης (60΄Τσιλίκης), Φίλος (72΄Καρακώστας), Γιώτης Κ.,  Ελευθερίου, Καραπάνος, Δράκος, Μηλιάς (40΄Τζαχρήστας), Παπανίκος, Γιαννη.

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Τάγκαλος, Ζωγράφος, Ζαμπάρας (72΄Κοκώνης Η), Τσακανίκας (65΄Καπέλης), Κωστής, Πετρονικολός, Σαμψώνας (70΄Ξηροκώστας), Σαλαγιάννης, Δήμος, Γαλαζούλας (65΄Κουκογιάννης), Ζάγκας