Σε ένα πολύ καλό και ισοροπημένο παιχνίδι, μεταξύ του ΠΑΟ Καλυβίων και του  Άρη Αιτωλικού, που διεξήχθη στο γήπεδο Αγγελοκάστρου το απόγευμα της Κυριακής, οι φιλοξενούμενοι “δραπέτευσαν” με το τρίποντο και διατηρούνται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο είχε χαμηλό ρυθμό με λιγοστές ευκαιρίες, και τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα με το “καλημέρα”, όταν ο νεαρός Σ. Χετάϊ με κεφαλιά απο κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε άλλη όψη με την μπάλα να φτάνει πιο εύκολα στις δύο εστίες και τις δύο ομάδες να φτάνουν αρκετές φορές κοντά στο γκολ. Η ομάδα που το πέτυχε ήταν ο Άρης και με εντυπωσιακό τρόπο, όταν ο έμπειρος Καβαλιέρης με εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Φάσεις και γκολ:

4′ Σέντρα απο δεξιά του Ζαχαράτου, ο Σ. Χετάϊ μόνος απέναντι απο τον Κουτρούλη πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε απο τους αμυντικούς.

18′ Φάουλ του Φλωρόπουλου προς την περιοχή, προβολή του Ψαθά, η μπάλα περνά πάνω απο το δοκάρι άουτ.

36′ Σουτ του Σ. Χετάϊ μέσα απο την περιοχή καταλήγει άουτ.

67‘ Σουτ του Παπαδάτου μέσα απο την περιοχή καταλήγει άουτ.

72′ Κόρνερ του Καβαλιέρη απο δεξιά η μπάλα πάει στο δεύτερο δοκάρι και ο προωθημένος Παπαδάτος κάνει το σούτ άουτ

77′ Σέντρα απο αριστερά του Ψαθά, κεφαλιά του Κανταρέλου, η μπάλα περνάει παραλλήλα με την εστία.

78′ ΓΚΟΛ 0-1: Ο Καβαλιέρης με κόρνερ απο αριστερά στέλνει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ζώη.

80′ Σουτ του Καλύβα απο πλάγια, αποκρούει δύσκολα ο Ζώης

81′ Κόρνερ απο τον Καβαλιέρη, κεφαλιά του Παπαδάτου, άουτ

88′ Σέντρα απο δεξιά απο τον Τασούλη, προβολή απο κοντά του Σ. Χετάϊ η μπάλα φεύγει πάνω απο το δοκάρι άουτ.

89′ Ατομική προσπάθεια απο δεξιά του Τασούλη που μπαίνει στην περιοχή και προσπαθεί να περάσει την μπάλα πάνω απο τον Κουτρούλη, ο οποίος με δυσκολία την πετάει κόρνερ.

90′ Συρτό σουτ του προωθημένου Αλεξόπουλου καταλήγει στην αγκαλιά του Κουτρούλη.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Σπ. Καζανάς, Ροδάτος και Ροκοπάνος.

ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Κ. Αλεξόπουλος, Γ. Σαγάνας, Γ. Αναστασίου, Επ. Καρασάββας (70΄Β. Αλεξάκης), Χ. Ζαχαράτος, Σ. Χετάϊ, Ν. Μυγδάκης (81΄Θ. Κόκκαλης), Χ. Κονδύλης, Σ. Τασούλης, Ι. Ζώγας.

Άρης Αιτωλικού (Νίκος Καβαλιέρης):

Σ. Κουτρούλης, Δ. Φούντας, Α. Ψαθάς (90+  Ν. Αμπλιανίτης), Ι. Παπαδάτος, Κ. Κοντομήτσος, Α. Φλωρόπουλος(43΄Χ. Λύτρας (90+ Κ. Σέρβος), Η. Καλύβας (70΄Καβαλιέρης), Γ. Κανταρέλος, Α. Καλογήρου, Π. Καλύβας, Α. Γιαννούλης (46΄Κάκος).

Ρεπορτάζ: Άγγελος Πολύζος – agrinio24.gr