Ρεπορτάζ : Άγγελος Πολύζος

Πρώτη νίκη για την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, με σκόρ 1-0, απέναντι στην Δάφνη Μεγάλης Χώρας, το πρωί της Κυριακής το βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Μοιρασμένο σε γενικές γραμμές το παιχνίδι με την ΑΕΚ να είναι πιο επικίνδυνη, να χάνει πέναλτι στο 29ο λεπτό με τον Αυγέρη, και με ένα γκόλ στις αρχές του β’ ημιχρόνου απο τον Μαντόγλου να φεύγει με το τρίποντο που την απομακρύνει απο τις τελευταίες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Φάσεις και γκόλ:

4′ Πάσα του Γ. Μολώνη στον Τσακμάκη που χάνει μοναδική ευκαιρία όταν απέναντι απο τον Λιάπη σουτάρει άουτ.
9′ Φάουλ του Καρανταλή αναγκάζει τον Πεσλή να διώξει δύσκολα σε κόρνερ
19′ Σούτ του Καρακασίδη απο καλή θέση κοντράρει στο σώμα του Παληγεώργου και καταλήγει δίπλα απο το δοκάρι κόρνερ
29′ Σε προσπάθεια του Μαντόγλου μέσα στην περιοχή η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Παληγεώργου και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Αυγέρης με τον Πεσλή να αποκρούει με το πόδι και στη συνέχεια να μαζεύει την μπάλα.
37′ Σούτ του Καρανταλή πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
38 Σούτ του Γ. Μολώνη μπλοκάρει ο Λιάπης.
49′ Καλό σούτ του Κατσαούνη μπλοκάρει ο Λιάπης
53′ Γκόλ 0-1: Κόρνερ απο δεξιά με τον Αυγέρη ο Μαντόγλου στο πρώτο δοκάρι προλαβαίνει τον Νταλακούρα που τον μάρκαρε και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
62′ Κόρνερ απο τον Τσιρογιάννη κεφαλιά του Νταλακούρα άουτ
70′ Πολύ καλό σούτ απο τον Τριάντη άουτ
77΄Διαγώνιο σούτ απο τον Θανάση Νταλακούρα περνάει παράλληλα απο την εστία
83′ Σούτ στην κίνηση απο το Καρακασίδη καταλήγει άουτ

Διαιτητής: Βλαχοδήμος – Βοηθοί: Ζαχαράτος, Ξύστρας.

Συνθέσεις ομάδων:

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Μπάμπης Κολύδας): Πεσλής, Ρώλης, Μούχας, Παληγεώργος, Π. Μολώνης, Νταλακούρας, Φεγγούλης (60′ Α. Νταλακούρας), Κατσαούνης, Τσιρογιάννης, Τσακμάκης, Γ. Μολώνης(85′ Ντάικος).

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Θεόδωρος Μουχάνης): Ε. Λιάπης, Χρόνης (30′ Μακρής), Κ. Λιάπης, Σωτηρίου, Καπετανάκης, Μαντόγλου, Καρανταλής (65′ Τριάντης) , Ρόμπολας, Κρανιάς, Αυγέρης (65′ Σταύρου), Καρακασίδης.