Πολύ καλή εμφάνιση για τον ΑΟ Λυγιάς και νίκη με 5-1 απέναντι στον Ηρακλή Αστακού, που αγωνίσθηκε με αρκετές απουσίες, σε ματς που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Λυγιάς κάτω από δυνατή βροχή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22΄με γκολ του Β. Κατσάμπα, για να ισοφαρίσει ο Ηρακλής δέκα λεπτά αργότερα με τον Αλ. Βρουσάι (1-1) σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΑΟ Λυγιάς ήταν …ασορτί με τον καιρό !!, “καταιγιστικός”  με τον Κατσάμπα στο 51΄ να δίνει και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).

Ο Βασιλόπουλος με κεφαλιά στο 59΄πετυχαίνει το τρίτο γκολ του ΑΟ Λυγιάς, για να διαμορφώσει το τελικό 5-1 ο Καλτσής με δυο προσωπικά του γκολ στο 77΄και 80΄.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ηρακλής Αστακού τελείωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της αποβολής του Ταφάνι στο 70΄.

Διαιτητής : Λιόνας

Βοηθοί : Μπάξας, Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Λυγιάς (Φώτης Δημητρόπουλος)

Καραγεώργος, Κολοκύθας, Βασιλόπουλος, Κατσιώνης, Ζαρκαδούλας, Καλτσής, Ζησιμόπουλος (70΄Βλασι), Ντότσικας (75΄Ζαμπάρας), Γεωργακόπουλος, Κατσάμπας Β., Ντερβίσι (46΄Δημητρόπουλος)

Ηρακλής Αστακού (Γεράσιμος Μπότσιος)

Σουλι, Ρουσάι Γ., Λιβάνης Π., Ταφάνι, Τζακώστας, Σκουφής, Ντόνι (82΄Μπαρμπανης), Κουντούρης (72΄Ελέζι), Μάτεβ (86΄ Σαλαμαι), Ρουσάι Α., Καρακώστας