Επιστροφή στις νίκες για τον Ναυπακτιακό 2-1 τον Άρη Λεπενούς, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας που έγινε στο γήπεδο της Λυγιάς.

Με νέο προπονητή στον πάγκο τον Δημήτρη Ξηνταρόπουλο, οι γηπεδούχοι  ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και προηγήθηκαν με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου με σκόρερ τον Καραγιάννη Ι. Έξι λεπτά αργότερα ο Πιστιόλης διπλασίασε τα τέρματα για τον Ναυπακτιακό (2-0 σκορ πρώτου ημιχρόνου)

Με πολλές ελλείψεις αγωνίσθηκε ο Άρης Λεπενούς (ήρθε να προστεθεί κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου) και του Τζαμαλή Ε., εντούτοις οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν τον αγώνα δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ , με  Τσιούνη και Θώδη στο πρώτο ημίχρονο, και Μακρυπίδη στην επανάληψη.

Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Παναγιώτης Τσιούνης για τον Άρη Λεπενούς μείωσε στο φινάλε της αναμέτρησης (2-1 τελικό αποτέλεσμα).

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Παναγιωτόπουλος, Ντρέλιας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ναυπακτιακός (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος)

Δούρος, Παλιάτσας Ι., Ρήγας, Πέκεζ, Φωτεινόπουλος, Παλιάτσας Θ., Πιστιόλης, Ζωιτάκης, Γαβρίνας, Καραγιάννης Ι., Γιάτσε (83΄Σταυρόπουλος)

Άρης Λεπενούς ( Τάσος Σπαής- Μόρις Τσίβιτς)

Γεωργίου,  Πιστιόλης Θ. (82΄Πετανίτης) , Βασιλάρης, Τζαμαλής Π., Βαμβακάς, Μακρυπίδης, Παγώνης, Τζαμαλής Ε. (25΄λ.τρ. Κατσιγιάννης), Θώδης, Κοσμάς, Τσιούνης