H Ελλάς Σύρου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας εκτός έδρας της Α.Ε. Μεσολογγίου με 0-4. Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και η Ελλάς Σύρου με τη νίκη αυτή ανέβηκε ακόμη περισσότερο βαθμολογικά.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι Συριανοί είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και δίκαια πήραν τους βαθμούς της νίκης. Από την πλευρά της, η Α.Ε. Μεσολογγίου μπήκε στο παιχνίδι, χάνοντας μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, όμως η συνέχεια δεν ήτα ανάλογη. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Παυλόπουλο στο 12’ και με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έβαλαν τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη, καθώς ο Μηνάς έκανε το 0-2.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν τον ρυθμό της αναμέτρησης και να φτάνουν στο τέλος σε μία μεγάλη και ευρεία νίκη. Ο Μηνάς στο 49’ με ωραίο σουτ έκανε το 0-3 για την Ελλάς Σύρου και το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 66’ με τον Λαντίκα.

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

1’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, καθώς βγήκαν τετ α τετ, όμως ο Παπαδόπουλος με υπερένταση έσωσε την ομάδα του.

12’ ο Παυλόπουλος με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

31’ ο Μηνάς με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχή έκανε το 0-2 για την Ελλάς Σύρου.

35’ ο Μελισσόπουλος με γυριστό σουτ προσπάθησε να πετύχει ακόμη ένα γκολ για την ομάδα του, όμως η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

37’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Μηνά, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έπεσε και απέκρουσε χωρίς πρόβλημα.

41’ εκτός αγωνιστικού χώρου το σουτ του Ζαφείρη από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.

43’ σε κόρνερ έδιωξε ο Παπαδόπουλος στο φάουλ που εκτέλεσε ο Μιχαλόπουλος.

46’ τεράστια ευκαιρία για την Ελλάς Σύρου μετά την κεφαλιά του Μελισσόπουλου μέσα από τη μικρή περιοχή. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Α.Ε. Μεσολογγίου.

48’ με ευκαιρία ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την Ελλάς Σύρου με τον Μούντριχα, να μην βρίσκει στόχο στο σουτ που επιχείρησε μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

52’ ο Κράνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο Παπαδόπουλος με υπερένταση έβγαλε σε κόρνερ.

47’ σε κόρνερ έβγαλε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων το σουτ του Μηνά από το ύψος της μεγάλης περιοχής

48’ ο Παυλόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της ομάδας του Μεσολογγίου, όμως ο φορ της Ελλάς δεν κατάφερε να νικήσει τον Δουλιώτη.

49’ ο Μηνάς με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Δουλιώτη, κάνοντας το 0-3 για τους φιλοξενούμενους.

50’ ο Κάκος με το σώμα του έσωσε το Μεσολόγγι στο σουτ από τα δεξιά της μικρής περιοχής του Μούντριχα.

66’ ο Λαντίκας με ωραίο πλασέ μέσα από τη μικρή μετά την ασίστ του Μούντριχα έκανε το 0-4 για την Ελλάς Σύρου.

78’ σε κόρνερ έδιωξε ο Δουλιώτης στο σουτ του Λαντίκα.

81’ ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Βασσόπουλο, καθώς η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Α.Ε. Μεσολογγίου: Δουλιώτης, Παναγιωτίδης, Μανέτας, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Κακιώνης, Αυτζής, Χαλαζιάς, Κράνης, Μιχαλόπουλος, Βαρούχος.

Στον πάγκο ακόμη ήταν: Τριφιάτης, Κατσάμπας, Ντούκας, Μαντής, Μούτσι, Ζαβιτσάνος, Βασόπουλος, Ρούσσος.

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Παράβαλος, Αγιώτης, Μπόσιο, Καρμοίρης, Παυλόπουλος, Κόντσι, Μηνάς, Μελισσόπουλος, Οικονομόπουλος.

Στον πάγκο ακόμη ήταν: Μούντριχας, Κασάπης, Πρεβεζιάνος, Ρούσσος, Μουλαράς, Μάγκας, Λαντίκας, Κουκουλάς, Μεντρί.

Πηγή: koinignomi