Η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε  τον Τρίκαρδο Κατοχής στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας, με την ομάδα του Γιώργου Γιάκου να είναι καλύτερη και να επικρατεί με το τελικό σκορ 2-1

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ξεκίνησαν καλά πήραν από την αρχή την κατοχή της μπάλας με αποτέλεσμα να έχουν και τον έλεγχο του ρυθμού ενώ ταυτόχρονα ήταν αυτοί που δημιουργούσαν τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του νεαρού Ξύστρα.

Προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια (5΄) Σπύρος Κοκώνης και διπλασίασαν τα τέρματα στο 33΄με το Βαγγέλη Κοκώνη .

Υπήρχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ για τους γηπεδούχους με Σ. Κοκώνη 17΄, 38΄ενώ ο επιθετικός της «Ένωσης» αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 40΄ με τον Ξύστρα να πέφτει στην αριστερή γωνία και να διώχνει την μπάλα.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν  στο φινάλε (92΄) με σκόρερ τον Σεραφίγγο.

Στην 7η θέση με εννέα βαθμούς βρίσκεται η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου, στο τέλος της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό ο Τρίκαρδος Κατοχής.

Διαιτητής : Βλαχοδήμος

Βοηθοί : Καλαμπόκης, Λύσσαρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Γιώργος Γιάκος)

Αυγέρης, Πανταζή (83΄Πριόβολος), Κωστόπουλος, Κοκώνης Ε., Ρόκκος (67΄Βασιλάρης), Μπίστας (46΄Κάππας), Χουσενάι (46΄Αλπέντζος), Κοκώνης Κ. , Κοκώνης Σ., Καμμένος, Σπυριλιώτης (67΄Σώζος)

Τρίκαρδος Κατοχής ( Νίκος Τσώνης)

Ξύστρας, Καλέντζος (75΄ Μιχαλιώτης), Μεταξούλης (89΄Γκιέτα), Κούσουλας, Γατσώρης Λ., Ράπτης (89΄Μαζαράκης), Πλακίδας ( 75΄Ντοριζάι), Ντόμης (75΄Λούκας), Σεραφίγγος, Αθανασόπουλος, Κοντογιάννης