Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που διεξήχθη στο απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Λεπενούς, ο Παναγρινιακός κατάφερε με γκόλ του Βασιλόγιαννη λίγο πριν το φινάλε να πάρει την νίκη απο τον τοπικό Άρη. Με την νίκη αυτή ο Παναγρινιακός έφτασε στους 21 βαθμούς και παραμένει μόνος πρώτος στη βαθμολογία, ενώ ο Άρης παρέμεινε στους 13 βαθμούς χάνοντας σημαντικό έδαφος απο την κορυφή.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Πολύζος

Οι γηπεδούχοι μετά το 15λεπτο που ήταν ισοροπημένο, πήραν τα ηνία του αγώνα και κυριάρχησαν στον σγωνιστικό χώρο, είχαν δοκάρι με τον Κοσμά και σημαντικές ευκαιρίες να πάρουν κεφάλι στο σκόρ. Στην επανάληψη αν και ξεκίνησαν και πάλι οι γηπεδούχοι όπως τελείωσαν το ημίχρονο, στη συνέχεια ο Παναγρινακός μετά το δοκάρι που είχε με τον Αγγέλη στο 60ο λεπτό, ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, και έψαχνε το γκόλ της νίκης, κάτι που κατάφερε έξι λεπτά πρίν την λήξη του αγώνα όταν η “χρυσή” αλλαγή του Βαλάντη Ζώη, ο Στέφανος Βασιλόγιαννης, με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργίου.

Κυριότερες φάσεις και γκόλ:

5′ Καλό σούτ απο το ύψος της περιοχής του Κοσμά καταλήγει άουτ
16′ Κεραυνός του Κοσμά λίγο έξω απο την περιοχή η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και φεύγει πλάγια, εκεί ο Παγώνης γίνεται κάτοχος και επιχειρεί σέντρα που απομακρύνεται απο τους αμυντικούς.
26′ Σούτ του Κοντογιάννη απο την γωνία της περιοχής αριστερά περνάει στην απέναντι πλευρά της εστίας άουτ
30′ Αντεπίθεση με τον Τσούνη που φτάνει απέναντι απο τον Μπότα και κάνει το σούτ με τον τερματοφύλακα του Παναγρινιακού να αποκρούει σε πρώτο χρόνο και στη συνέχεια να μπλοκάρει την μπάλα.
36′ Ο Μακρυπίδης απο δεξιά κερδίζει τις κόντρες και βγάζει κάθετη στον Παγώνη, αυτός προλαβαίνει τον Μπότα στο πρώτο δοκάρι και τσιμπάει την μπάλα που καταλήγει ελάχιστα άουτ
37′ Σέντρα σούτ απο δεξιά του Παγώνη διώχνει δύσκολα με τα πόδια ο Μπότας
40′ Δυνατό συρτό σούτ του Κοσμά καταλήγει άουτ
44′ Κόρνερ απο αριστερά του Παγώνη καραφωτή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι απο τον Γκόγκα καταλήγει άουτ
49′ Ο Γκόγκα με δυνατό σούτ προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Μπότα που μπλοκάρει
60′ Απο λάθος στην άμυνα “κλέβει” την μπάλα ο Αγγέλης περνάει και τον Γεωργίου αλλά φεύγει πλάγια αριστερά, κάνει το πλασέ, η μπάλα πάει στην απέναντι πλευρά, χτυπάει στην ρίζα του δοκαριού και στην επαναφορά καταλήγει στην αγκαλιά του Γεωργίου.
63′ Ο Τουρλίδας κερδίζει τις κόντρες και κάνει το σούτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ
66′ Ο Κοσμάς βγάζει κάθετη στον Τσούνη και αυτός απέναντι απο τον Μπότα πλασάρει απελπιστικά άουτ
71′ Αντεπίθεση με τον Βασιλόγιαννη απο αριστερά που κάνει και το διαγώνιο σούτ άουτ
73′ Νέο σούτ απο τον Βασιλόγιαννη καταλήγει άουτ
80′ Ο Γκόγκα μετά απο πάσα του Μακρυπίδη λίγο έξω απο ατην περιοχή πιάνει εκπληκτικό σούτ με την μπάλα να κατευθύνεται στο δεξί “παραθυράκι” του Μπότα που καταφέρνει και διώχνει σε κόρνερ
84′ Γκόλ 0-1: Ο Βασιλόγιαννης λίγο έξω απο την περιοχή εκτελεί φάουλ η μπάλα περνάει απο το τείχος που άνοιξε και καταλήγει στα δίχτυα του Γεωργίου
87′ Σούτ του Άκη Καραλή καταλήγει άουτ

Διαιτητής: Βλάχος – Βοηθοί: Ροδάτος, Ξύστρας

Συνθέσεις ομάδων:

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής-Μόρις Τσίβιτς): Γεωργίου, Μουρτζιάπης (85′ Πετανίτης), Θώδης (77′ Κατσιγιάννης), Τζαμαλής, Βαμβακάς, Μακρυπίδης, Παγώνης, Βασιλάρης, Γκόγκα, Κοσμάς, Τσιούνης

Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης): Μπότας, Τσακανίκας, Κωνσταντίνου, Καλοκαίρης, Σωτηρόπουλος, Κ. Καραλής, Μήλιος (80′ Σ. Καραλής), Αγγέλης (65′ Βασιλόγιαννης), Βλάχος (60′ Μπακογιάννης), Κοντογιάννης, Τουρλίδας.