Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

ΔΟΞΑ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓ. ΧΩΡΑΣ 0-0
Δεν μπόρεσε σήμερα (6η αγωνιστική), το πρωί στο γήπεδο Καινουριου, η ομάδα μας να κερδίσει τη μαχητική ομάδα της ΔΑΦΝΗΣ, αν και είμαστε καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, διότι εκτός των άλλων ασχολούμασταν στο δεύτερο ημίχρονο με τους μπαχαλακιδες της κερκίδας…
Οι χαμένες ευκαιρίες, η κούραση και η απουσίες από τη προπόνηση βασικών παιχτών, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο να μην μπορεί να ολοκληρώνουν οι παίχτες τις επιθέσεις τους.
Υπάρχει θέμα σε ορισμένες θέσεις στην ομάδα, όπου θα προσπαθήσουμε να καλυφθούν, εσωτερικά με νέα παιδιά και με προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου.
Ένα άλλο αρνητικό γεγονός, που για δεύτερη φορά φέτος μας δημιούργησε πρόβλημα (αγωνιστικά), ήταν η αντικοινωνική – αντιαθλητική και προκλητική συμπεριφορά ορισμένων 15 χρόνων, που εκδηλώνουν απρόκλητο βανδαλισμό με φθορές σε δημοτική περιουσία, όπως καταστροφή καθισμάτων κλπ, και τα εκσφενδόνισαν μεσα στο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ενώ κινδύνεψε να διακοπή το παιχνίδι σε βάρος της ομάδας μας και να μηδενιστούμε με το σχετικό πρόστιμο των 500€!!!
Επειδή όλο αυτό το σκηνικό δεν είναι υπέρ της ομάδας μας και δεν είναι βέβαια τυχαίο, κλήθηκε η αστυνομία για να επιληφθεί, όπου και συνεχίστηκε ο αγώνες.
Ήδη κινήθηκε η διαδικασία δίωξης κατά παντός υπευθύνου και αύριο θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά για τα περαιτέρω….
Τέτοια γεγονότα δεν τιμούν το αθλητικό Καινούργιο και δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστούν, όπου ορισμένοι, σε διατεταγμένη υπηρεσία εκτελούν εντολές δολιοφθοράς του σωματείου μας, ενώ δεν σέβονται κανέναν κατά παράβαση των αθλητικών κανόνων της πολιτείας.
Κρίμα για ορισμένους να κρύβονται μέσα στο σκοτάδι και να χρησιμοποιούν τα μικρά παιδιά για την υλοποίηση των σκοτεινών σχεδίων τους, να ξέρουν όμως ότι πολεμούν ουσιαστικά την ίδια τη ΔΟΞΑ.
Για ότι προκύψει καμια ευθύνη δεν θα φέρει το σωματείο, ούτε θα διαπραγματευτούμε την ουσία της ιστορία μας με την κοινωνική αρρώστια , που σέρνεται στο χωριό…..
Στα επόμενα παιχνίδια στο Καινούργιο αποφασίστηκε να μην επιτρέπεται η είσοδος σε οργανωμένους μπαχαλακιδες και στους συγκεκριμένους που και γνωστοί είναι και θα ελεγχθούν…
——————————————-
👉 ΔΟΞΑ: Βασιλείου Σωτήρης
1. Λυμπέρης Γιαννης.
2. Μποκας Αποστόλης
3. Καραθάνος Νίκος (21λτ. Τσολκας Γιωργος),
4.Καγιαντζας Θανάσης ©
5.Βασιλείου Σωτήρης
6. Ιωάννου Άγγελος
7. Στριμμενος Γιαννης
8. Μυζηθρας Σπυρος
9. Σοροβος Άγγελος
10. Ροδίτης Κώστας (Ντελής Γιώργος)
11. Ασημάκης Γιάννης
Από το Γραφείο τύπου