Παντάνασσα : Ανταπόκριση

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Αστέρα Παντάνασσας και δίκαια η νίκη με 2-0 επί της Αναγέννησης Στάνου. Από το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες, και προσπάθησαν να πετύχουν γκολ

Μόλις στο 1′ λεπτό ο Ντρέλλιας απο θέση τετ α τετ κάνει το πλασέ και αποκρούει σε κόρνερ στην δεξιά γωνία ο Λέκκας.

Στο 3ο λεπτο ο Κακούρης απο το ύψος του πέναλτι η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι , στο 5′ ατομική ενέργεια του Κούκου μέσα απο την μικρή περιοχή  κάνει το σουτ εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λέκκας. Στο 25 ο Κακούρης σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα λίγο πιο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι. Στην επόμενη φάση ήρθε το πρώτο γκολ της Παντάνασσας (30΄) με σουτ του Ντοντάι.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (51΄) και πάλι ο Ντοντάι με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του

Στο 65′ ο Κακούρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή ( πέναλτι),   ο Ντοντάι όμως αστόχησε καθώς η μπάλα «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι .

Στο 85′ ο Στρεμμένος απο θέση τετ α τετ αποκρούει σε κόρνερ ο Λέκκας, στην τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για θετικό αποτέλεσμα , εντούτοις ήταν μακριά από τον καλό εαυτό τους, και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Διώτης, Μπελέσης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Στέφανος Κούκος)

Πριτσούλης, Κεφάλας, Κουτσιαύτης, Μπακογιάννης, Κοντός, Ρέθη, Κόκκοτος Α., Ντοντάι, Κούκος (81΄Στρεμμένος), Κακούρης, Ντρέλλιας (84΄Ρέθι Ε.)

Αναγέννηση Στάνου (Ηρακλής Στασινός)

Λέκκας, Κοσμάς (60΄Ταλιούρας), Ελευθερίου, Φίλος, Σουροβέλης, Γιώτης, Κοντός Καραπάνος (28΄Τζαχρήστας), Σκυλογιάννης (60΄Σιαπλαούρας Ν), Παπανίκος Γιαννη.