Νίκη κορυφής για τον Ολυμπιακό Αγρινίου..

Ο Ολυμπιακός Αγρινίου με γκόλ του Κωστακιώτη στο 64ο λεπτό έφυγε με το τρίποντο απο το Παναιτώλιο και πέρασε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας, με 12 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου με την ήττα αυτή έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Ρεπορτάζ: Αγγελος Πολύζος

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν με δοκάρι απο τον Τσαντώνη στο 4ο λεπτό και τους φιλεξενούμενους να απαντούν με φάουλ του Κοντογιάννη στο 11′ που αποκρούει δύσκολα ο Γαλαζούλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πάνου Γαλάνη που στηρίχτηκε στην εμπειρία αρκετών ποδοσφαιριστών επικράτησε τον αγωνιστικό χώρο και με γκόλ του Κωστακιώτη πήρε το τρίποντο βάζοντας τις βάσεις για τον στόχο της ανόδου.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία αρκετών φιλάθλων στην εξέδρα, παρά το κρύο.

Φάσεις και το γκόλ:

4′ Κεφαλιά του Τσαντώνη στο αριστερό δοκάρι και άουτ
11′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Κοντογιάννη απο αριστερά διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Γαλαζούλας
24′ Σούτ του Ρήγα μέσα απο την περιοχή μπλοκάρει ο Μπαλωμένος
37′ Ατομική προσπάθεια απο αριστερά απο τον Ευθυμίου που μπαίνει στην περιοχή και σπάει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι στον Κοντογιάννη που δεν βρίσκει σωστά την μπάλα και δίνει την ευκαιρία στους αμυντικούς απομακρύνουν.
62′ Αντεπίθεση με τον Τσαντώνη που απέναντι απο τον Μπαλωμένο κάνει το σούτ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει.
64′ Γκόλ 0-1: Γέμισμα απο αριστερά του Τσιαμπούλα η μπάλα φτάνει στον Κωστακιώτη που με γυριστό σούτ την στέλνει στα δίχτυα του Γαλαζούλα.
76′ Σούτ του Νικολόπουλου απο πλαγια αριστερά αποκρούει ο Μπαλωμένος και απομακρύνουν οι αμυντικοί.
87′ Προβολή του Ζωγράφου μέσα απο την περιοχή μπλοκάρει ο Γαλαζούλας.
90′ Κόρνερ του Ρήγα απο αριστερά η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι εκεί ο Τσαντώνης κάνει την καρφωτή κεφαλιά και αποκρούει δύσκολα ο Μπαλωμένος.

Διαιτητής: Ασημάκης – Βοηθοί: Ροδάτος, Ξύστρας

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Βασίλης Νταλάκος): Γαλαζούλας, Κόκκαλης, Καλαμπαλίκης, Μπαλάφας (40′ λ.τ. Ρέπας), Γαλάνης, Ντίνος, Ρήγας, Κορδάτος, Νικολόπουλος (90′ Τσιώτας), Τσαντώνης, Γεωργούλας.

Ολυμπιακός Αγρινίου (Πάνος Γαλάνης): Μπαλωμένος, Σαμψώνας, Αγγελής (73′ Μπαρδάκης), Αθανασάκης (46′ Στ. Γκορόγιας), Ζαχαράκης, Τσιαμπούλας, Ευθυμίου, Γαντζούδης (70′ λ.τ. Κατσούλας), Ζωγράφος, Κοντογιάννης (56′ Καρασούλος), Κωστακιώτης.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες