ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

kalyvia.gr

Θετικό αποτέλεσμα απέσπασε ο ΠΑΟ Καλυβίων στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Χάλκειας, με σκορ 2-2, ενώ αν και είχε πολλές σημαντικές ευκαιρίες, τελικά ισοφαρίστηκε στα τελευταία 6 λεπτά των καθυστερήσεων.

Στο γήπεδο της Γαβρολίμνης, έγινε γενικά ένα καλό παιχνίδι, με τον ΠΑΟ Καλυβίων να αγωνίζεται με σημαντικές ελλείψεις παικτών του, όμως ήταν καλύτερος, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κατάφερε να προηγηθεί δυο φορές, αλλά τελικά δεν πήρε τη νίκη.

Αξιόμαχο σύνολο διαθέτει και ο ΑΟ Χάλκειας, οι παίκτες του δεν τα “παράτησαν” σε κανένα σημείο του αγώνα και πήραν έστω τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Φάσεις και γκολ:

20΄ Επιθετική προσπάθεια των Καλυβιωτών με τον Σ. Χετάϊ, ο οποίος προσπάθησε να πλασάρει, όμως το σουτ που έκανε μπλοκάρε εύκολα ο τερματοφύλακας Χασαπογιάννης.

28΄Ευκαιρία με τον Χ. Κονδύλη μετά από μακρινή μεταβίβαση που δέχτηκε από συμπαίκτη του, το σουτ όμως ήταν “αδύναμο” και δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της Χάλκειας.

33΄ΓΚΟΛ: Μετά από μακρινή μεταβίβαση, ο Χ. Κονδύλης μέσα στην περιοχή κατάφερε να σουτάρει και να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. (0-1)

64΄Ο Γ. Καραλής βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μπόρεσε να πλασάρει, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

65΄ΓΚΟΛ: Με σουτ του Κ. Κατσαντώνη μέσα στην περιοχή ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. (1-1)

68΄ΓΚΟΛ: Μεταβίβαση από πλάγια δεξιά του Κονδύλη, βρήκε στην αντίπαλη περιοχή τον Σ. Τασούλη, ο οποίος απέφυγε με προσποίηση τους αμυντικούς και με ωραίο δυνατό σουτ, έκανε το 1-2.

70΄Επιθετική ενέργεια του Σ. Τασούλη από πλάγια δεξιά, όμως αντί να δώσει πάσα στους συμπαίκτες του Κονδύλη και Ζώγα που βρίσκονταν σε πλεονεκτική θέση, τελικά σούταρε προς την εστία, για να αποκρούσει και στη συνέχεια να μπλοκάρει τη μπάλα, ο Χασαπογιάννης.

92’ ΓΚΟΛ:Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σ. Τριώτης, “λύτρωσε” την ομάδα του, με δυνατό σουτ που πραγματοποίησε στο “γάμα” της εστίας του Ζώη, σημειώνοντας το 2-2.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Λιόνας, Μπαξάς και Σπυρόπουλος.

Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής έγραψε τα εξής: «Μετά το σφύριγμα της λήξης απέβαλλα με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας Κ. Αλεξόπουλο (Νο 2), διότι ήρθε προς το μέρος μου και διαμαρτυρήθηκε με έντονο τρόπο».

ΑΟ Χάλκειας (Γιώργος Καλαβρουζιώτης):

Δ. Χασαπογιάννης, Α. Καραπάνος (57΄Ν. Παλιάτσας), Κ. Σαρρής (57΄Ν. Λαουρδέκης), Δ. Κάκκος, Γ. Κυρίτσης (25΄Α. Γιαβρούτας), Γ. Ευθυμιόπουλος (82′ Κ. Μαργαρίτης), Ι. Ζαχόπουλος, Ν. Ζέλιος, Κ. Κατσαντώνης, Ν. Σατραζέμης (82′ Χ. Τσεκούρας), Σ. Τριώτης.

ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Κ. Αλεξόπουλος, Γ. Σαγάνας, Δ. Πολίτης, Γ. Αναστασίου, Επ. Καρασάββας, Γ. Καραλής, Σ. Χετάϊ, Χ. Κονδύλης (92΄ Αθ. Μπελεβώνης), Σ. Τασούλης, Ι. Ζώγας (78΄Δ. Αναστασίου).