Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό, κάτι που μάλλον άρεσε σαν επιλογή για την καριέρα του και στην σύντροφό του Τιάνα Σουμάκοβιτς, που έστειλε το δικό της μήνυμα για αυτή τη μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την «βόμβα», Φίλιπ Πετρούσεφ και πλέον πάνοπλος σε όλες τις θέσεις στοχεύει μόνο την κορυφή.

Η Τιάνα Σουμάκοβιτς, σύντροφος του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «ερυθρόλευκων», μοιάζει απόλυτα ικανοποιημένη από αυτή την εξέλιξη στην καριέρα του Φίλιπ, καθώς λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής, αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση Πετρούσεφ, συνοδεύοντάς την με μία καρδιά.

Η εντυπωσιακή Σέρβα σύντροφος του Πετρούσεφ, εδώ και λίγες μέρες είχε κάνει follow τον Ολυμπιακό στα social media προδίδοντας τις προτιμήσεις της για την μεταγραφή του Σέρβου φόργουορντ.

Οι δυο τους είναι μαζί από την περίοδο που ο Φίλιπ αγωνιζόταν στην Ανατολού Εφές και το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκαν στην χώρα μας, σε μία όχι και τόσο καλή περίοδο, καθώς βρέθηκαν ανάμεσα στους εκατοντάδες τουρίστες που βίωσαν την «κόλαση» στις πυρκαγιές της Ρόδου.

Δείτε το story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Τιάνα Σουμάκοβιτς για την μεταγραφή του Πετρούσεφ:

Η εντυπωσιακή Τιάνα Σουμάκοβιτς: 

 

 

www.to10.gr