Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Αναγέννηση Στάνου, μετά την παραίτηση του Ηρακλή Στασινού.

Από το σύλλογο  σημειώνουν, μάλιστα, ότι το «διαζύγιο» με τον Ηρακλή Στασινό επήλθε σε φιλικό κλίμα και εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον έμπειρο προπονητή για τη δουλειά του στο διάστημα που έμεινε στην τεχνική ηγεσία, και του εύχονται κάθε επιτυχία στην πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος του Δ.Σ. της Αναγέννησης Στάνου Χρύσος Καρακώστας αναλαμβάνει χρέη προσωρινού προπονητή.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Χώρισαν πολύ φιλικά οι δρόμοι της ομάδας μας με τον Κοουτς Ηρακλή Στασινο καθώς μετά την τελευταία ήττα της ομάδας μας στον εκτός έδρας αγώνα της με τον Χρυσό Αστέρα Παντανασας ο Προπονητής μας υπέβαλε την παραίτησή του.
Η διοίκηση της ομάδας μας μόνο καλά έχει να πει για αυτή την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό που επέδειξε ο Κοουτς στο διάστημα που βρισκονταν στο τιμόνι της ομάδας μας και τού εύχεται κάθε επιτυχία στην πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου και σε ότι άλλο επιλέξει να κάνει από εδώ και στο εξής.
Η ομάδα μας πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού και μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος που να ικανοποιεί τα θέλω της διοίκησης χρέη προσωρινού προπονητή θα εκτελεί ο παλαίμαχος της ομάδας μας και μέλος Του Δ.Σ Χρύσος Καρακώστας