Η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Αστέρα Μεσολογγίου για τον αγώνα απέναντι στο Ναυπακτιακό Αστέρα, στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο της Ναυπάκτου, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, το μεσημέρι. Ο αγώνας γίνεται για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Ο προπονητής μας είδε με ικανοποίηση να επιστρέφουν στις προπονήσεις και να τίθενται στη διάθεσή του για τον αυριανό αγώνα ο Α. Κοσμάς και μετά από καιρό απουσίας λόγω τραυματισμού ο Α. Μαυραγάνης, ενώ μοναδική απουσία θα είναι ο τραυματίας Γ. Γερετσιάν. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τις δυσκολίες του αυριανού αγώνα και ευελπιστούν να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις που θα συνοδευτεί με ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία πολύ δυνατή έδρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ναυπακτιακός Αστέρας, με σκαμπανεβάσματα στα αποτελέσματά του στο φετινό πρωτάθλημα και με νέο προπονητή από την προηγούμενη αγωνιστική είναι μία από τις ομάδες της Κατηγορίας μας που θα διεκδικήσει την άνοδό του στη Γ’ Εθνική. Παραμένει μία αρκετά υπολογίσιμη και δυνατή ομάδα, που θέλει να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία. Οι δύο ομάδες μοιράζονται τη 3η θέση του πρωταθλήματος και είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της αγωνιστικής.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. ΓΚΙΑΦΗΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΤΡΕΛΙΑΣ.