Η ομάδα του Α.Ο. Ζευγαρακίου πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, κόντρα στον Άρη Λεπενούς με σκορ 2-1 , χάρις σε δυο γκολ που πέτυχε ο Δήμος Πελεκάνος, από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Άρης Λεπενούς προηγήθηκε με γκολ …από τα αποδυτήρια του Παναγιώτη Τσιούνη με την συμπλήρωση του 1ου λεπτού της αναμέτρησης .

Η αντίδραση του Α.Ο.Ζ. ήταν άμεση . Στο 18ο λεπτό μετά από κάθετη μπαλιά του Παπαδόπουλου, ο Πελεκάνος ισοφαρίζει σε 1-1 , και στο 34ο λεπτό , με κοντινή κεφαλιά ο Πελεκάνος και πάλι δίνει προβάδισμα στην ομάδα του (1-2)

Ο Άρης Λεπενούς δεν μπόρεσε να βρει απάντηση στα γκολ του Πελεκάνου. Στο 85΄η απόκρουση του αγώνα από τον Ρόκο στο σουτ του Τσιούνη, έδωσε την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη του Α.Ο.  Ζευγαρακίου μέσα στη δυνατή έδρα της Λεπενούς

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Ροκοπάνος, Πανάκιας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Λεπενούς (Μόρις Τσίβιτς – Τάσος Σπαής):

Γεωργίου, Μουρτζιάπης Ι. (64′  Β. Πετανίτης), Θώδης, Π. Τζαμαλής, Χ. Βαμβακάς (70′ Πιστιόλης), Μακρυπίδης (46′ Κατσιγιάννης), Παγώνης,  Βασιλάρης, Γκόγκα, Χ. Κοσμάς,  Τσιούνης.

ΑΟ Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος- Δημήτρης Λώλος ):

Ρόκος, Καλογεράκης, Ρ. Πάγια, Χαραλάμπους, Προβίδας, Παντής (89′ Σ. Μπανάκας), Παπαδόπουλος, Καμζέλας, Κούστας (78′ Ε. Πάγια), Πελεκάνος, Ντόβας (64′ Κουλουκούρας).