Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου νίκησε εκτός έδρας με 2-0 την Μεδεών Κατούνας και μαζί με τον Ολυμπιακό Αγρινίου βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας.

Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Χήρα στον πάγκο ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη και ελπίζει σε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Σκόρερ και των δυο τερμάτων ο Θόδωρος Ντίνος. Στο 49΄με ατομική προσπάθεια και σουτ , και στο 82΄με πλασέ.

Προσπάθησε για θετικό αποτέλεσμα η Μεδεών Κατούνας, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για γκολ.

13 οι Βαθμοί για τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου, στους 10 βαθμούς παρέμεινε η Μεδεών Κατούνας, μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής.

 

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Λύσσαρης, Κατσαούνης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Μεδεών Κατούνας 1949 (Γιάννης Νταλάκος)

Κάτρης, Μπερίκος (68΄Καραμπέκιος), Μαλακάσας, Κελεπούρης, Παπαβασιλείου, Μπάκας (54΄Μενελάου), Γουρούνας, Κουτσογιάννος, Καφρίτσας, Τραυλοστάθης, Τζαβίδης

Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Δημήτρης Χήρας)

Γαλαζούλας, Κόκκαλης, Καλαμπαλίκης, Γαλάνης (32΄Κορδάτος), Καπρέλης, Ντίνος (90΄Ζαβός), Ρήγας (46΄Τσιώτας), Παπαγιάννης, Τσαντώνης (46΄Γεωργούλας), Μπαλάφας, Ίβρος