Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά το Πρακτορείο ΟΠΑΠ Τριώτης Βασίλειος και το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Αίσθηση +Πράξη για την προσφορά τους στο νέο αθλητικής υλικό της ομάδας μας για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24.

Συγκεκριμένα, το Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΤΡΙΩΤΗΣ που βρίσκεται στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου μας έκανε χορηγία το νέο σετ αποστολής της ομάδας μας. Με τη χορηγία του αυτή στηρίζει έμπρακτα τόσο το Σύλλογό μας όσο και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που όλοι αγαπάμε.

Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Αίσθηση +Πράξη που δραστηριοποιείται στο Μεσολόγγι,  είναι ένας εξειδικευμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τις ανάγκες των παιδιών. Το κέντρο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης. Η Διεπιστημονική Ομάδα αποτελείται από: Εργοθεραπεία- Αισθητηριακή Ολοκλήρωση, Λογοθεραπεία, Ειδική Διαπαιδαγώγηση και Συμβουλευτική γονέων- Θεραπεία Συμπεριφοράς Με τη χορηγία της νέας αθλητικής φόρμας της ομάδας μας στηρίζει πραγματικά το Σύλλογό μας και τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.