Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον… σκληρό Παναιτωλικό, που έκανε ότι μπορούσε.

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση της 1ης εξ αναβολής αγωνιστικής της Super League U19.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η ΑΕΚ αρχικά έχασε μία διπλή ευκαιρία στο 55′. Ο Ελέζι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βασίλας σούταρε άουτ. Στο 70′ όμως ήρθε το πρώτο γκολ με εκτέλεση πέναλτι του Δημητριάδη μετά από σουτ του Ελέζι σε χέρι αμυνομένου, κάτι που έκανε τους Αγρινιώτες έξαλλους, θεωρώντας πως δεν υπήρχε επαφή.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Γεωργάτος βρήκε με κάθε την παλιά τον Βασίλα και αυτός έδωσε πάσα στον Ελέζι που σε κενό τέρμα έκανε το 2-0.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός είχε ένα καλό παιχνίδι, καθώς μπήκε στο παιχνίδι και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Ο Καβαλλάρης και ο Γιωτόπουλος έχασαν καλές στιγμές για να σκοράρουν, με τον δεύτερο να έχει και τετ α τετ. Μάλιστα στο 89′ ο Μόκκας είχε μια τρομερή κεφαλιά, που δεν κατέληξε στα δίχτυα.

 

Συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ: Καλλιάρος, Σβίγκος, Χατζηνικολάου, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Χριστακόπουλος, Μούτσα (94′ Ντάνι) Παλαιολόγου, Γεωργέας (33′ Ελέζι) Βασίλας (94′ Αλβάρες) Δημητριάδης (73′ Γεωργάτος)

Παναιτωλικός: Λέσι, Γαλιάτσος, (86’ Τρομπούκης), Σκούρτης (86’ Καψής), Μόκκας, Βλαχοδήμος (76’ Λουλούδης), Κοντούρης, Κεχαγιάς (72’ Κακιώνης), Νικολάου, Γιωτόπουλος (72’ Μωραΐτης), Μορφάκης, Καβαλλάρης