Σαρωτικός ο  Άρης Λεπενούς στο Αντίρριο. Το …κοντέρ σταμάτησε στα εφτά (2-7) κόντρα στον γηπεδούχο Ατρόμητο Αντιρρίου.

Από το ξεκίνημα της  αναμέτρησης ο Άρης Λεπενούς ήταν κυρίαρχος και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Τσιούνη που πέτυχε τέσσερα γκολ σημείωσε μια εύκολη εκτός έδρας νίκη. Μόλις στο 7΄ο πρώτος σκόρερ της Α΄κατηγορίας άνοιξε το σκορ. Εννέα λεπτά αργότερα ο Π. Κοσμάς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Ατρόμητος μείωσε στο 18΄με τον Ζαχαρόπουλο, αλλά  στο 26΄ο Μακρυπίδης έκανε το 1-3, και στο 42΄ο Τσιούνης το 1-4 που ήταν σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (46΄) ο Τσιούνης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι αύξησε τον δείχτη του σκορ σε 1-5 , και ο ίδιος ποδοσφαιριστής τρία λεπτά αργότερα   έκανε το  1-6. Ο Ευθυμιόπουλος στο 66΄μείωσε σε 2-6 , και στο 80΄ο Β. Πετανίτης έβαλε και το κερασάκι στη τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 2-7 .

Δοκάρι στο 12΄ ο Παγώνης για τον Άρη Λεπενούς.

 

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Μπάξας, Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου ( Ανδρέας Καλαβριζιώτης)

Καραδήμας, Χαραλαμπόπουλος, Κάκκος, Ράπτης, Παναγιωτόπουλος, Ρουμπάτης, Δημαράς, Ζαχαρόπουλος (68΄Αθανασόπουλος), Μανιάτης (46΄Πετσίνης), Ευθυμιόπουλος (68΄Κοκκώνης Κ.), Κατσίκας (59΄Κανέλλος)

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής- Μόριτς Τσίβιτς)

Γεωργίου, Μουρτζιάπης Ι., Θώδης, Τζαμαλής Π. (46΄Πετανίτης Β. ), Βασιλάρης (82΄Πετανίτης Ε), Μακρυπίδης (69΄Κατσιγιάννης), Παγώνης (69΄Πιστιόλης), Τζαμαλής Ε., Γκόγκα, Κοσμάς Χ. (82΄Κοσμάς Π.), Τσιούνης