Στην Γ’  ( και τελευταία) φάση της σχολής προπονητών του διπλώματος UEFA B’ η οποία πραγματοποιείται στην Κομοτηνή από 4 έως 10 Δεκεμβρίου συμμετέχει ο προπονητής από την Αιτωλοακαρνανία Γιάννης Λιάκας

Ο έμπειρος τεχνικός  λαμβάνει  μέρος στην σχολή για την απόκτηση του διπλώματος UEFA B. Η σχολή περιλάμβανε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα.

Ο Γιάννης Λιάκας είναι προπονητής του Κεραυνού Γαβαλούς που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Στο σημερινό ματς με τον Τρίκαρδο Κατοχής δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου.

Το δίπλωμα UEFA B είναι δίπλωμα προπονητή που έχει εξουσιοδοτηθεί από την UEFA, το επίσημο διοικητικό όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και επιτρέπει στους κατόχους να είναι προπονητές ανδρικών ερασιτεχνικών συλλόγων, ομάδων νέων έως 16 ετών,  και βοηθοί προπονητών επαγγελματικών συλλόγων.

Η σχολή έχει συμμετοχή 36 υποψηφίων Προπονητών από όλη την Ελλάδα

Τεχνικός Διευθυντής της Σχολής είναι ο κ. Κωνσταντίνος Τσάνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Προπονητών ο κ. Μιχάλης Μητροτάσιος και Εκπαιδευτές ο κ. Άγγελος Κυρανούδης, και ο κ. Θωμάς Μεταξάς.