Γιάννενα WFC – MSL FC -2-0.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, ολοκλήρωσε την κάκιστη αμυντική λειτουργία, την απίστευτη αστοχία της αλλά και την νευρικότητα της επανάληψης, και γνώρισε την ήττα από την μαχητική νεανική ομάδα των Ιωαννίνων με 2-0..

Μία ομάδα του MSL FC ανέτοιμη αγωνιστικά και πνευματικά. Μια ομάδα, που όλα της πήγαν στραβά στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου, έχοντας τα μεγάλα της ατού σε κακή ημέρα και όντας παράλληλα άστοχη σε μπαράζ ευκαιριών, αφού δεν υπήρξε το καθαρό μυαλό στην εκτέλεση. Μια ομάδα που δυστυχώς, πλήρωσε τα σοβαρά λάθη στην άμυνα και γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα από τα Γιάννενα WFC (2-0) με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στη μάχη του τίτλου αφού η διαφορά ανοίγει και πάλι λίγο πριν το πολύ κρίσιμο ντέρμπι με τον Ίκαρο Πετρωτού.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ήταν αυτή που δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες κυρίως με Moraes De Souza δύο φορές νικήθηκε από την αντίπαλο τερματοφύλακα από πλεονεκτική θέση, η Μαρία Μοκκα στο 33′, η Βρανά Τριανταφύλλου, η Μαρία Γρομητσαρη αστόχησε από κοντά η Ερατώ Παπαδογεωργου και η κορυφαία για την ομάδα του MSL FC, η 14χρονη Σταυροπούλου αστόχησε τρείς φορές από ευνοϊκές θέσεις και όταν δεν μπορείς να σκοράρεις η μπάλα θα σε τιμωρήσει, αυτός είναι ο άγραφος νομος του ποδοσφαίρου.

Στο 57′ η άμυνα της ομάδας του MSL FC ” κοιμήθηκε” και η νεαρή παίκτρια Βαλέρια Κουτσούρη ξεφεύγει της αντιπάλου της και πλασάρει πάνω από την εξελθοντα τερματοφύλακα Souza που απέκρουσε ασθενώς και σαδιστικά η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα και 1-0. Στην συνέχεια η ομάδα του MSL FC πίεσε την γηπεδούχο ομάδα αλλά και πάλι όσες ευκαιρίες δημιούργησε αστόχησε από ευνοϊκές θέσεις και στο 90+4′ σέ αντεπίθεση η Κουτσούρη σουτάρει απέκρουσε ασθενώς η Souza και η Κουκια από κοντά κάνει το τελικό 2-0. ..

Από την γηπεδούχο ομάδα διακρίθηκαν η Κουτσούρη, Κολεμπα, Πολυμενοπουλου, Καιτατζη και εντυπωσιακή κάτω από τα γκολπόστ η έμπειρη Χατζηλαζάρου.,

Από την ομάδα του MSL FC η Σταυροπούλου Ιόλη παρ ότι έχασε τρείς μοναδικές ευκαιρίες ήταν η κορυφαία, κοντά της σέ απόδοση η συνομήλικη της η 14 χρονη Βασιλείου και οι Βρανα-Τριανταφυλλου και η Γρομητσαρη που αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος….

Φλαμίνγκο Μεσολογγίου (MSL FC):

Souza Grazi, Βασιλείου (88′ Τζουμερκιωτη), Χριστοπούλου (58′ Παπαϊωάννου, 88′ Ροζάκη), Μοκκα, Πρασσά, Γρομητσαρη, Σταυροπούλου, Βρανα-Τριανταφυλλου, Παπαδογεωργου, Moraes De Souza, Αυγέρη (81′ λ.τραυμ. Κάππα)