Ματσάρα στην Παντάνασσα με «ανατροπή στην ανατροπή»  έξι γκολ, 2 κόκκινες κάρτες και 3-3 τελικό αποτέλεσμα. Θύελλα Παραβόλας-Δάφνη Μεγάλης Χώρας 3-3!

Η Θύελλα Παραβόλας άνοιξε το σκορ  στο 8΄με τον Β. Γιαννακά. Ισοφάρισε στο 24΄ο Αθ. Νταλακούρας σε 1-1, και δέκα λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπαρδάκης έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Θύελλα 2-1 , αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Γ. Μολώνης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 54΄φέρνει και πάλι το ματς στα «ισια», και στο 74΄ ο Αλ. Νταλακούρας δίνει προβάδισμα στην Δάφνη (2-3). Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Ν. Γιαννακάς τρία λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δυο ομάδες τελείωσαν την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές. Στο 88΄αντίκρυσαν την κόκκινη κάρτα Δρόσος και Πεσλής.

Μετά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής έξι οι βαθμοί για την Θύελλα Παραβόλας, εννιά για την Δάφνη Μεγάλης Χώρας, στον 2ο όμιλο της Β΄κατηγορίας.

 

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί :  Κακατσίδης, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θύελλα Παραβόλας (Σωκράτης Τζωρτζόπουλος)

Παπασωτήρης, Γιαννακάς Ν., Σκιαδάς, Δρόσος, Μπαρδάκης Χ .( 75΄Αλ Γιουσέφ), Τζωρτζόπουλος Δ., Ράπτης, Λιάρος  (80΄Καρόπουλος) , Παναγιωτόπουλος, Γιαννακάς Β., Μπαρδάκης Χ.

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Μπάμπης Κολύδας)

Πεσλής, Βώπης, Μούχας, Μολώνης Π., Νταλακούρας Αθ. , Αυγέρης, Νταλακούρας  Αλ.  Μολώνης Γ., Τσιρογιάννης, Φεγγούλης, Τσιακμάνης