ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τα σωματεία μας ότι στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος Εθνικών Ομάδων θα διεξαχθούν προπονήσεις προεπιλογής ποδοσφαιριστών στο Αγρίνιο για τους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας  στις οποίες θα παρευρίσκονται οι κ.κ. Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος (Τεχνικός Διευθυντής Εθνικών Ομάδων), Γεωργάτος Γρηγόριος (Συντονιστής Στρατηγικού Πλάνου Ανάπτυξης), Θέος Αναστάσιος (Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικής Ομάδας Νέων), Χατζόπουλος Άγγελος (Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικής Ομάδας Παίδων) σε συνεργασία με τους  Ενωσιακούς προπονητές μας  Ζώη Χρυσοβαλάντη και Τζιβανάκη Ιωάννη.

Οι εν λόγω προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15/12/2023 στο Γήπεδο Αγίου Ιωάννη Ρηγανά Δήμου Αγρινίου ως εξής:

Στις 14:30 – γεννηθέντες 2010 και στις 16:00 – γεννηθέντες 2009

Η προεπιλογή στο Αγρίνιο γίνεται σε συνέχεια των αντίστοιχων που πραγματοποιήθηκαν στην Άρτα και τη Κρήτη και  αποτελεί μέρος του Πανελλήνιου Αναπτυξιακού Προγράμματος Εθνικών Ομάδων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, στο οποίο εκτός από την προεπιλογή ποδοσφαιριστών γίνεται και εκπαίδευση των Ενωσιακών προπονητών.