Με νίκη κλείνει τη χρονιά ο Αστέρας Αγρινίου. Νίκη βάλσαμο για τους Αγρινιώτες στην τελευταία αγωνιστική του 2023

Τρίποντο με ανατροπή για τον Αστέρα Αγρινίου (2-1) κόντρα στον Ηρακλή Αστακού που προηγήθηκε, αλλά έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο Καραπαππά.

Στο 35’  με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τζακώστας έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ταμανίδη , δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Αστακού (0-1). Μέχρι  εκείνη την χρονική στιγμή υπήρξαν δυο φάσεις για γκολ ( μια κάθε ομάδα). Στο 11΄ο Ταφάνι σε καλή θέση και πλάγια μέσα στην περιοχή του Αστέρα, απομάκρυνε την μπάλα ο Ταμανίδης, και στο 15΄ο Βαρέττας σε καλή θέση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Άλλη μια καλή στιγμή στο 42΄για τον Αστέρα , ο Θεοδωρόπουλος δεν πρόλαβε την μπάλα από κοντά να την στείλει στα δίχτυα, μετά από σέντρα του Τσιάκαλου, και ασιστ του Βαρέττα.

Στην επανάληψη ο Αστέρας  ήταν καταιγιστικός. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες  κάνοντας γκολ δύο από αυτές. Στο 50΄και 52΄ο Βαρέττας από καλή θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (εντυπωσιακά ο Ελευθεράτος απομάκρυνε τον κίνδυνο για την εστία του).

Στο 70΄ο Παπαζήσης στην προσπάθεια να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-1), και στο 79΄ο Θεοδωρόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1), δίνοντας στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη

Έντεκα οι βαθμοί για τον Αστέρα Αγρινίου, εφτά για τον Ηρακλή Αστακού, μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσε την αναμέτρηση ο Ηρακλής Αστακού. Δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 65΄ο Τζακώστας

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Καραπιπέρης, Γεωργίου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζάπης)

Ταμανίδης, Μπάκας, Παπαιωάννου, Τζελτζές (46΄Βασιλάρης), Τσιάκαλος (46΄  Σταματελόπουλος) , Κουτρομάνος (80΄Πίτλιγγερ), Βαρέττας, Θεοδωρόπουλος (85΄Στραβοδήμος), Πατσέας, Παχής, Γκρίζης (65΄ Τσέπας)

Ηρακλής Αστακού ( Γεράσιμος Μπότσιος)

Ελευθεράτος, Ρουσάι, Μπαρμπαρούσης, Κουντούρης, Παπαζήσης, Ταφάνι, Καρακώστας (73΄ Ελέζι), Σκουφής, Λιβάνης (60΄Σελεμάι), Τζακώστας, Μπαρμπαρούσης