Επίσημη Ανακοίνωση του αθλητικού συλλόγου Αθλητική Ένωση Καινουργίου.
Με μεγάλη έκπληξη και δυσαρέσκεια, αναγνώσαμε την από ….. ανακοίνωση των εκπροσώπων του αθλητικού συλλόγου “ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ”, η οποία έγινε στην επίσημη σελίδα του προαναφερόμενου Συλλόγου.
Η ανακοίνωση αυτή, η οποία ναι μεν δεν αναφέρεται ονομαστικά στο αθλητικό μας Σωματείο με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ», πλην όμως είναι προφανές ότι αναφέρεται σε εμάς, πέραν του ότι τυγχάνει πέραν για πέρα εξυβριστική, προσβλητική και συκοφαντική για το προαναφερόμενο σωματείο μας καθώς και για ένα έκαστο των μελών του, βρίθει αναληθειών και έγινε μόνο και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.
Είναι πράγματι ανάξια σχολιασμού η εν λόγω ανακοίνωση, δεν μπορούμε ωστόσο παρά να σταθούμε σε ορισμένα σημεία τα οποία είναι καταφανέστατα ψευδή και συκοφαντικά για εμάς.
Ειδικότερα: Το Αθλητικό Σωματείο «ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ», με τη στάση την οποία τηρεί είναι υπαίτιο για την απομάκρυνση της νεολαίας του χωριού μας από τον τόπο του και τον αθλητισμό. Η άρνηση των εκπροσώπων της «ΔΟΞΑΣ» να επιτρέψει στους μικρούς αθλητές του συλλόγου μας να εισέλθουν στο Δημοτικό Στάδιο Καινουργίου, προκειμένου να επιδοθούν σε αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις και να τους αφήσει κλειδωμένους έξω από το στάδιο, είναι αυτή που απομακρύνει τους νέους από τη συμμετοχή τους σε σωματεία του χωριού μας και τους ωθεί στη συμμετοχή τους σε άλλους αθλητικούς συλλόγους (του Αγρινίου όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΟΞΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ).
Οι ισχυρισμοί των εκπροσώπων του προαναφερόμενου αθλητικού σωματείου ότι εκπρόσωποι του σωματείου μας (ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ) έσπασαν δήθεν την κλειδαριά του δημοτικού σταδίου και «μπούκαραν» στο στάδιο είναι προφανέστατα αναληθείς, αφού στην πραγματικότητα το σωματείο μας, λειτουργώντας πάντοτε στα πλαίσια της νομιμότητας, έλαβε προηγουμένως άδεια από το Δήμο Αγρινίου και την πόρτα του σταδίου μερίμνησε και άνοιξε εκπρόσωπος του Δήμου, έτσι ώστε να εισέλθουμε σ’ αυτό, ενώ κατά την αποχώρησή μας φροντίσαμε να αφήσουμε το στάδιο έτσι όπως ακριβώς το παραλάβαμε.
Σε κάθε περίπτωση το Δημοτικό Στάδιο Καινούργιου δεν αποτελεί περιουσία ούτε είναι τσιφλίκι κανενός από εμάς (αυτονόητα ούτε του Συλλόγου ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ) αλλά ανήκει σε όλους τους δημότες.
Κατόπιν των ανωτέρω, δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας αναφορικά με την από ……. Ανακοίνωση, και ανακοινώνουμε με την παρούσα μας ότι ο αγώνας Κ14 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου το Σάββατο 23/12/2023.
Εκ του ΔΣ