O Παναιτωλικός σε 12 επισκέψεις του στα Γιάννινα είχε σημειώσει συνολικά τέσσερα γκολ και την περσινή σεζόν στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για την κανονικά περίοδο και τα Playouts σημείωσε έξι. Μάλιστα, η ομάδα του Αγρινίου δεν είχε καταφέρει να σκοράρει στις επτά πρώτες της αναμετρήσεις της εκεί μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2017, όταν ο Μοράρ βρήκε δίχτυα στο 69ο λεπτό και έγραψε το 1-1 για τον Παναιτωλικό.

Στα δέκα τελευταία ματς μεταξύ τους μόλις τις τρεις φορές έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος, ενώ πέρσι το κατάφερε μόνο ο ΠΑΣ στην αναμέτρηση τους για τα Playouts.

Για τον Α’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που είχε να εμφανιστεί από τις 7 Νοεμβρίου 2020 και το Γιάννινα – Παναιτωλικός.

Το 1-0 και 0-0 είναι τα πιο συχνά σκορ στις αναμετρήσεις τους στα Γιάννινα, με τρεις εμφανίσεις το καθένα. Ακολουθεί το 2-0 με δύο παρουσίες.

Η πρώτη αναμέτρηση της ιστορίας τους ήταν στις 21 Μαρτίου 1976 και ολοκληρώθηκε με νίκη 1-0 της ομάδα της Ηπείρου χάρη σε γκολ του Γκλασμάνη.

Η πρώτη νίκη για την ομάδα του Αγρινίου ήρθε στς 20 Οκτωβρίου 2018, με 2-0 και τον Φράνκο Μάζουρεκ να σημειώνει και τα δύο γκολ για τον Παναιτωλικό και να γίνεται ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει δύο φορές στο ίδιο ματς για τις δύο ομάδες στους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός.

14 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 15-10