Αρχική Παναιτωλικός Ισόπαλο το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας

Ισόπαλο το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενος ο Στέφανο Καπίνο, ο οποίος κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από τη νίκη για 14η διαδοχική αγγωνιστική.

To πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τον Κλέιμαν να είναι θεατής σχεδόν σε όλο το 45λεπτο, αλλά τον Καπίνο να γίνεται πρωταγωνιστής σε δύο περιπτώσεις που απειλήθηκε η εστία του από τους Τζίμα και Μπάλαν.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 61′ με τον Κλέιμαν -αν και πεσμένος- να σώζει πάνω στη γραμμή σουτ του Φραντερίκο Ντουάρτε, το οποίο προηγουμένως κόντραρε στον Τσαούση και έβγαλε νοκ-άουτ τον πορτιέρε του ΠΑΣ.

Αρνητικός πρωταγωνιστής του Παναιτωλικού ήταν ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος μπήκε στο 76′, πήρε κίτρινη στο 80′ και αποβλήθηκε στο 82′ για σκληρό μαρκάρισμα στον Εραμούσπε. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή, έκλεισαν τον Παναιτωλικό στα καρέ του, αλλά ο Καπίνο ήταν εκεί όταν χρειάστηκε..

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (4-2-3-1) : Κλέιμαν – Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης (76’ Κιάκος) – Καραχάλιος, Τζίνο (90’ Ριένστρα) – Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίμας (64’ Μπατίστ) – Μπάλαν (76’ Κόντε)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μιχάλης Γρηγορίου

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (3-5-2): Καπίνο – Μαλής, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν (71’ Σενγκέλια) – Λιάβας, Τορεχόν, Μπαλντασάρα (75’ Ντίαζ), Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι (90’ Τσιγγάρας) – Ζοάο Πέδρο (75’ Καρέλης), Φρεντερίκο Ντουάρτε (71’ Μαυρίας)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Πετράκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθήνας)

ΒΟΗΘΟΙ: Άγγελος Κολλιάκος (Αθήνας) – Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων)

ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας)

AVAR: Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ροσέρο, Τσαούσης – Μπαλτασάρα, Μπρούνο Ντουάρτε, Μαυρίας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 82’ Μαυρίας (2η κίτρινη)

}
error: Content is protected !!