Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Α.Ο. Ρηγανά το διήμερο 22 και 23 Δεκεμβρίου.

Με ανακοίνωση ο σύλλογος του Ρηγανά ευχαριστεί όλες τις ομάδες που έδωσαν το παρών, τους διαιτητές, τους νοσηλευτές, τους δημοσιογράφους και τους γονείς που παρευρέθηκαν.

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:
Ολοκληρώθηκε η 2η και τελευταία μέρα του Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά. Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος, ιδανικός για παιχνίδι και ποδόσφαιρο. Το γήπεδο Ρηγανά γέμισε ζωή.
Νικητής: όλα τα παιδιά που παρέλαβαν τα μετάλλιά τους και φύγανε για όμορφες και ξέγνοιαστες γιορτές.
Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που έδωσαν το παρών (ΑΟ Ρηγανά, ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, Ένωση Αγίου Δημητρίου, Νέος Αμφίλοχος, Ακαδημία Θέρμου), τους διαιτητές, τους νοσηλευτές, τους δημοσιογράφους και τους γονείς που παρευρέθηκαν.
Στόχος μας είναι να καθιερωθεί το τουρνουά ποδοσφαίρου ΑΟ Ρηγανά, σαν θεσμός στην πόλη μας, στις χριστουγεννιάτικες διακοπές.
Όλοι θα πρέπει να συνεισφέρουμε προς αυτή την κατεύθυνση.
Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο.
Επίσης με ανακοίνωση ο Α.Ο. Ρηγανά ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά :
Το ΔΣ του ΑΟ Ρηγανά ευχαριστεί θερμά τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας για την εθελοντική του προσφορά στην διοργάνωση του χριστουγεννιάτικου τουρνουά της ομάδας μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρό του κύριο Κωνσταντίνου Γεώργιο για όλες τις συντονιστικές ενέργειες. Τέτοιες ενέργειες διάγουν και προωθούν το ποδόσφαιρο. Καλά Χριστούγεννα σε όλους