Με την ισοπαλία στα Γιάννενα ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο 2023 «τρέχοντας» ένα αήττητο σερί τριών παιχνιδιών (είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την ΑΕΚ και η νίκη επί της Κηφισιάς).

Με τους πέντε βαθμούς η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας βάλει από κάτω τόσο την Κηφισιά όσο και τον ΠΑΣ και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για να είναι όμως ευοίωνο του μέλλον του στην κατηγορία στο Αγρίνιο ήδη κοιτάζουν την μεταγραφική περίοδο που ακολουθεί και την ενίσχυση της ομάδας. Οι θέσεις στις οποίες η ομάδα θα κινηθεί στην αγορά έχουν εντοπιστεί από τον Γιάννη Πετράκη και το βάρος θα πέσει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Παναιτωλικός άλλωστε με 13 γκολ διαθέτει μαζί με τον ΟΦΗ την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα θα κινηθεί συνολικά για 3-4 μεταγραφές. Στόχος είναι οι κινήσεις που θα γίνουν να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν αφού το πρωτάθλημα επαναρχίζει στις 4 Ιανουαρίου όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό.