Η ανακοίνωση του Α.Ο. Ίναχου Βάλτου αναφέρει :
ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ
Η διοίκηση του Συλλόγου ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή των τμημάτων υποδομής, Γιάννη Καραβασίλη.
Προσωπικοί – επαγγελματικοί λόγοι του ίδιου του προπονητή, οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
Η δήλωση του Γιάννη Καραβασίλη:
Λόγω επαγγελματικής πρότασης είμαι υποχρεωμένος να διακόψω τη συνεργασία μου με την Ακαδημία.
Η διοίκηση του Συλλόγου, προέβη σε υπεράνθρωπη προσπάθεια για να βρεθεί κάποια λύση ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε αλλά ήταν αδιανόητο για εμένα καθώς θα έπρεπε να επηρεάσει το συνολικό πρόγραμμα των περισσότερων παιδιών.
Σας διαβεβαιώνω ότι κατά την έναρξη της συνεργασίας μας ουδέποτε υπήρξε κάποια υπόνοια από μέρους μου ότι θα διέκοπτα τη συνεργασία μας αυτή πριν ολοκληρωθεί.
Δυστυχώς, η πρόταση που δέχτηκα ήταν πολλαπλά ωφέλιμη για την πορεία μου στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και λέω δυστυχώς γιατί ήρθε σε μία εποχή που δεν την περίμενα και ήλπιζα να ολοκληρώσω τη σεζόν, κοντά στα παιδιά.
Διατηρώντας φιλικές σχέσεις με τη διοίκηση έχω ήδη κάνει κάποιες προσπάθειες για εύρεση ενός ικανού αντικαταστάτη ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο της Ακαδημίας.
Η Ακαδημία πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει ανεξαρτήτως του προσώπου που ηγείται και είμαι χαρούμενος που ο κύριος Ριζογιάννης ως πρόεδρος, από την πρώτη στιγμή μου έδωσε να καταλάβω ότι ενδιαφέρεται ώστε τα παιδιά της Ακαδημίας, να διαπαιδαγωγούνται σωστά και πρέπει να συνεχίσουν οι γονείς να τον στηρίζουν σε αυτό.
Θα παραμείνω κοντά σας σε ότι με χρειάζεστε και ελπίζω αυτόν τον ένα μήνα συνεργασίας να βάλαμε ένα σημαντικό λιθαράκι για την συνέχιση του έργου.
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας και ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον.