Ο Παναγρινιακός κέρδισε με 3-1 τον Τρίκαρδος Κατοχής, φτάνοντας στην 12η νίκη του στο πρωτάθλημα,  παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

Η ομάδα του Βαλάντη Ζώη σαφώς ανώτερη του αντιπάλου της κατόρθωσε να πάρει νωρίς προβάδισμα στο σκορ και στην συνέχεια δεν δυσκολεύτηκε για την νίκη.

Ο 14΄ ο Κοντογιάννης με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ για τον Παναγρινιακό, για να διπλασιάσει τα τέρματα στο 36΄ο Τουρλίδας με κοντινό πλασέ μετά από κάθετη μπαλιά του Κοντογιάννη (0-2 σκορ πρώτου ημιχρόνου).

Μεγάλη ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι στο 25΄να ισοφαρίσουν με τον Γκασούκα, αλλά ο Μπότας εντυπωσιακά απομάκρυνε τον κίνδυνο για την εστία του.

Με την  έναρξη του Β΄ ημιχρόνου (53΄) μετά από διαγώνια πάσα του Κοσμά ο Τουρλίδας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (0-3) και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.

Το πάλεψαν οι γηπεδούχοι ( οι μεταγραφές θα βοηθήσουν τον σύλλογο της Κατοχής για την πολυπόθητη παραμονή στην Α΄ κατηγορία), μειώνοντας το σκορ (1-3) στο 75΄με κεφαλιά του Σεραφίγγου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκασούκα, και κεφαλιά πάσα προς τον σκόρερ του Κούσουλα.

Διαιτητής : Σαφαρίκας

Βοηθοί : Κουτρομάνος, Ντρέλιας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Τρίκαρδος Κατοχής (Νίκος Τσώνης)

Καρατζογιάννης, Μεταξούλης, Ντοριζάς Χ., Κούσουλας, Γατσώρης Γ.(71΄Ντόμης), Γατσώρης Λ.(71΄Ράπτης, 90΄Ντοριζάς Δ.)), Αθανασόπουλος, Καλέντζος, Σεραφίγγος, Γκασούκας, Κοντοπάνος (81΄Ρόμπολας)

Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης)

Μπότας, Παναγιωτόπουλος (58΄Αντωνόπουλος), Κωνσταντίνου, Μπακογιάννης, Σωτηρόπουλος, Καλοκαίρης, Μήλιος (58΄Αγγέλης), Κοσμάς (66΄Καλοκαίρης), Τσεκούρας, Κοντογιάννης (75΄Σταμάτης), Τουρλίδας (66΄Καραλής Ά.)