Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Α.Ε. Αγίου Δημητρίου και Αστέρας Μεσολογγίου με το τελικό 1-1 να θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά με τον Σπυριλιώτη στο 3΄και 10΄να βρίσκεται σε καλή θέση μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων , αλλά ο Κόκωρης απομάκρυνε τον κίνδυνο για την εστία του.

Στο 36΄ο Β. Σιαμήτρος έφτασε κοντά στο γκολ, εντυπωσιακά ο Ρόκκος απομάκρυνε την μπάλα. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοκώνη Κ. , ο Κόκωρης και πάλι δηλώνει παρών.

Στην επανάληψη (61΄)  η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου είχε σουτ στο δοκάρι με τον Βασιλάρη, και στην επαναφορά ο Καμμένος από καλή θέση στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ο Αστέρας Μεσολογγίου προηγήθηκε στο 81΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαρμπαρούση, για να διαμορφώσει το τελικό 1-1 η Ένωση δυο λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Σπυριλιώτη. Γιαννόπουλος στο 91΄ και Καμμένος στο 94΄προσπάθησαν να δώσουν την νίκη στις ομάδες τους αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Διαιτητής : Σπήλιος

Βοηθοί : Μπάκας, Ροδάτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Γιώργος Γιάκος)

Ρόκκος Ανδ., Μπίστας (73΄Πανταζή), Κωστόπουλος (73΄Κάππας), Ρόκκος Αλ., Ζωγράφος (92΄Κοκώνης), Αλπέντζος, Κοκώνης Κ., Χουσενάι (46΄Βασιλάρης), Πριόβολος (46΄Καμζέλας), Καμμένος, Σπυριλιώτης

Αστέρας  Μεσολογγίου (Γιάννης Ντζιβανάκης)

Κοκωρης, Κοσμάς, Μπαρμπαρούσης, Γεωργούσης (36΄Σιαμήτρος Γ.), Γερατσιάν, Ρουπάκης, Ξάνθης, Παπασπύρος (46΄Τριώτης), Σιαμήτρος Β. , Μπελλαρης (87΄Γιαννόπουλος), Ντελής (67΄Μαυραγάνης)