Η ενημέρωση της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αναφέρει τα εξής:

Για την 10η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς ηττήθηκε εκτός έδρας από την ομάδα της Αλυζίας με σκορ 4-1. Με αρκετές ελλείψεις παικτών οι φιλοξενούμενοι, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Γήπεδο Κανδήλας.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό από πλευράς θεάματος κι αυτό λόγω του ότι μέχρι το 25’ είχαν μπει τέσσερα γκολ και έγιναν αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες μέχρι τη λήξη του. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4’ ο Κεραμίδας, αφού σε συρτό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρκόπουλου. Άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενούμενων και δύο λεπτά αργότερα ο Σανιδάς με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων και με άψογο πλασέ στη δεξιά γωνία του Σακουφάκη, ισοφάρισε σε 1-1. Δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν το γκολ οι παίκτες της ΑΕΠ, καθώς στο 9’ οι παίκτες της Αλυζίας «έφυγαν» στην αντεπίθεση και ο Ζέππος από πλάγια θέση μέσα στη μικρή περιοχή έκανε τη σέντρα, η μπάλα χτύπησε πάνω στο σώμα παίκτη της ΑΕΠ και κατέληξε στα δίχτυα του Μαρκόπουλου, κάνοντας έτσι το 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο 25’ ο Γεωργαλής Α. με ωραία ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1, παρά την προσπάθεια του πορτιέρο της ΑΕΠ να αποσοβήσει το γκολ. Μέχρι την ανάπαυλα ο ρυθμός του παιχνιδιού «έπεσε» λίγο, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες αξιόλογες φάσεις, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν από την αρχή του να πιέσουν ψηλά και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ, αλλά ήταν και άτυχοι στην τελική τους προσπάθεια. Στο 48’ ένα μακρινό σουτ του Γιαννόπουλου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Σακουφάκης, ενώ στο 54’ το σουτ του Σανιδά «έφυγε» λίγο άουτ από τη δεξιά γωνία του τέρματος. Ο Καραγιάννης στο 64’ με κοντινή κεφαλιά «έστειλε» τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι, μετά από ωραία σέντρα του Ντζουμάνη. Οι γηπεδούχοι -με αλλαγές στο δεύτερο μέρος- δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί, καθώς ο Μαρκόπουλος ήταν πάντα παρών σε όποια φάση δημιουργήθηκε μπροστά από την εστία του. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 89’ από τον νεοεισελθών Γεωργαλή Β., όταν σε βαθιά μπαλιά αμυντικού των γηπεδούχων ο παίκτης της Αλυζίας «έφυγε» στην αντεπίθεση και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Διαιτητής: Σαφαρίκας
Βοηθοί: Κοκμοτός, Κατσαούνης Β.
Για την 11η αγωνιστική του 1ου Ομίλου, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα «υποδεχθεί» εντός έδρας τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη Αιτωλικού, με σκοπό την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Λυγιά, την Κυριακή 21/1 και ώρα 15:00.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
ΑΕ Αλυζίας (Σπύρος Καϋμενάκης):
Σακουφάκης, Κατσαούνης (46’ Γεωργαλής Β.), Παπανικόλας, Φραγκογιάννης (46’ Οικονόμου), Λυγκώνης, Ζέππος, Κεραμίδας, Δρακάς (46’ Καϋμενάκης), Ταμπάκης, Γεωργαλής Α. (46’ Αποστολάκης), Γιαννειος.
ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης):
Μαρκόπουλος, Κυρίτσης (65’ Πίρρα), Καραγιάννης, Λαουρδέκης Β., Ντότσικας, Βαβάτσικος, Ντζουμάνης, Ράμμος, Σανιδάς, Γιαννόπουλος, Λυκογιάννης (46’ Καποδίστριας).