Με κεφαλιά του Καρδαρά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Α.Ο. Ελαιοφύτου νίκησε με 2-1 την Αναγέννηση Ρίγανης και έφτασε τος 17 βαθμούς και την 2η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας

Πολύ καλο ματς έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Ρίγανης. Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου της  αναμέτρησης ο Κοκοσούλας άνοιξε το σκορ (0-1) για τον Α.Ο. Ελαιοφύτου. Ο Δ. Τσιλιγιάννης στο 54΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1  για τους γηπεδούχους για να διαμορφώσει το τελικό 1-2 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Α. Καρδαράς με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Κόκκινη κάρτα για τον Α.Ο. Ελαιοφύτου δέχθηκαν οι Μολώνης Θ., Γκορόγιας , και ο Σταμάτης για την Αναγέννηση Ρίγανης.

Διαιτητής : Σαφαρίκας

Βοηθοί : Κοκμοτός, Ξύστρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Ρίγανης (Γεράσιμος Γραμμένος)

Τσώλης, Κουτρομάνος Δ. (  86΄Χαραλάμπους Χ-Π), Κουτρομάνος Π. (68΄Σκεπετάρης), Σταμάτης, Χαραλάμπους Γ., Χαραλάμπους Ε., Νικολλα (86΄Μιχαλόπουλος), Τσιλιγιάννης Α., Τσιλιγιάννης Δ., Σαμαράς (68΄Μάκα), Παλαιοπάνος (81΄Γκινολάρι)

Α.Ο. Ελαιοφύτου ( Λάμπρος Καρδαράς)

Αποστόλου, Παναγιωτόπουλος (67΄Ζαφείρης), Καλύβας, Καϊπάνος, Τσίντζουρας, Τσιρογιάννης Δ., Καρδαράς Α., Μολώνης Θ.,Τσιρογιάννης Α., Κοκοσούλας, Παπαθανασόπουλος (82΄Τάτσης)