Εύκολη επικράτηση του Απόλλωνα Δοκιμίου με 4-0 επι του Αμβρακικού Λουτρού. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και άνοιξαν το σκόρ στο 36ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο, Σπύρο Νούλα, που ήταν και σκόρ ημιχρόνου.

Ρεπορτάζ-φωτό: Άγγελος Πολύζος

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με σημαντική ευκαιρία των φιλοξενούμενων να φέρουν το μάτς στα ίσια, όταν ο Γιώτης στο 52′ φεύγει στην αντεπίθεση και απέναντι απο τον Καψιόχα πλασάρει άουτ. Στο 58′ ο προωθημένος Καπνιάρης με κεφαλιά δίνει προβάδισμα δύο γκόλ στην ομάδα του , για να έρθει ο Κοτρότσος σημειώνοντας δύο γκόλ στο 85′ και 87′ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Καζανάς – Βοηθοί: Ασημάκης, Κοκμοτός

Καλύτερες φάσεις και γκόλ:

15 ‘ Σούτ του Καπνιάρη μπλοκάρει ο Σίσκας
24′  Σέντρα απο δεξιά του κεφαλιά απο κοντά του Μακρή και εντυπωσιακή απόκρουση του Σίσκα
29′ Φάουλ απο δεξιά του Νούλα κεφαλιά του Μακρή μπλοκάρει ο Σίσκας
36′ Γκόλ 1-0: Σούτ του Μακρή απο το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κοντράρει σε σώματα και φτάνει στον Νούλα που με νέο σούτ την στέλνει στα δίχτυα
43′ Διαγώνιο σούτ του Δαλαγιώργου ο Μακρής κάνει την προβολή δίνοντας πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα αλλά ο Σίσκας δεν αιφνιδιάζεται και μπλοκάρει
52′ Ο νεαρός Γιώτης φεύγει στην αντεπίθεση και βρίσκεται απέναντι απο τον Καψιόχα, αλλά η επιλογή να περάσει την μπάλα απο πάνω του δεν έχει επιτυχία και περνάει πάνω απο το δοκάρι άουτ.
58′ Γκόλ 2-0: Ο Καπνιάρης με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
60′ Συρτό σούτ του Τσιλιμίγκρα μπλοκάρει ο Σίσκας
63′ Καλό σούτ του Νούλα άουτ
68′ Πλασέ του Κοτρότσου μέσα απο την περιοχή φεύγει άουτ
72′ Ο Πατσιαλός με γέμισμα στην περιοχή βρίσκει τον Ράπτη, και αυτός απέναντι απο τον Καψιόχα κάνει το σούτ που φεύγει άουτ
73′ Σέντρα απο αριστερά του Παραδείση ο Ρούσης πιάνει το σούτ που φεύγει πάνω απο την εστία άουτ
74′ Πολύ καλό σούτ του Παραδείση μπλοκάρει ο Καψιόχας
85′ Γκόλ 3-0: Σούτ του Κοτρότσου μέσα απο την περιοχή η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα
87′ Γκόλ 4-0: Συρτό διαγώνιο σούτ του Κοτρότσου μέσα απο την περιοχή η μπάλα καταλήγει και πάλι στα δίχτυα

Συνθέσεις:

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος): Καψιόχας, Γιαννακόπουλος, Αυφαντόπουλος, Μυλωνάς (69′ Μυζήθρας), Καπνιάρης, Δαλαγιώργος, Νούλας, Φ. Κορομηλάς, Μακρής (65′ Κοτρότσος), Τσιλιμίγκρας (82′ Γεωργιάδης), Κοντοπάνος (82′ Παπούτσης).

Αμβρακικός Λουτρού (Κώστας Βαγενάς): Σίσκας, Μίγδας, Φίλος (61 λ.τ. Μαραγκός), Φονιάς, Νταλαπέρας, Ρούσσης, Τάτσης, Παραδείσης, Πατσιαλός, Γιώτης, Ράπτης.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ